HOME

Cursussen & eBooks

 

Medisch Centrum West

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Medisch Centrum West

Kijk jij graag series op de televisie? Heb je daarnaast een voorliefde voor klassiekers of heb je een flinke dosis jeugdsentiment uit de jaren 80? Dan ken je zeker de serie 'Medisch Centrum West'. Deze serie, die zich afspeelt in het Zuiderzee Ziekenhuis, is de meest populaire ziekenhuisserie ooit vertoond op de Nederlandse tv. Miljoenen mensen bleven thuis om hun favoriete serie iedere week opnieuw te volgen.

De serie staat bol van de spanning. Uit het leven gegrepen onderwerpen zijn de leidraad voor de afleveringen. Daarnaast zit de serie vol met liefde, drama, romantiek en verdriet. Verder spelen ook de verschillende relaties tussen de personages een grote rol in het verhaal. Dit zorgt voor een unieke setting die je iedere keer weer op het puntje van je stoel houdt.

Maar dit is nog niet alles. De serie liep in de jaren 80 maar is vandaag de dag op dvd beschikbaar. Door haar grote populariteit werden in totaal 100 afleveringen opgenomen. Je kan het geheel op 22 dvd's morgen al bij je thuis verwachten. Hierna kun je meteen beginnen met kijken. Zorg er wel voor dat je een paar dagen vrij hebt, want deze serie is niet voor niets de best bekeken ziekenhuisserie ooit. Een beeldbuisverslaving ligt daarom op de loer.

Wacht niet langer en grijp je kans om één van de laatste oplages van deze serie in de wacht te slepen. Kijk hoe acteurs zoals Ad Hoeymans, Anja Winter, Klaas Hofstra, Margreet Blanken en Rob Verhulst iedere aflevering weer de show stelen. Dompel onder in het drama, de spanning en de energie van Medisch Centrum West. Geniet van deze klassieker zolang en zo vaak je maar wil. Als je vandaag bestelt betaal je geen verzondkosten.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social Media


Gerelateerde artikelen


Tags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort