HOME

Cursussen & eBooks

 

Meer Energie programma

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Meer Energie Voedingsprogramma

Heb je vaak last van vermoeidheid en klachten zoals hoofdpijn en lusteloosheid? Heb je je daarnaast gerealiseerd dat je leefstijl wel wat gezonder zou kunnen, en dan met name je voeding? Dat is af en toe even zoeken naar de oplossing, er zijn namelijk veel schijnoplossingen beschikbaar. Denk hierbij aan snelle crash-diëten die alleen maar op de korte termijn helpen en bovendien je gezondheid ondermijnen. Gelukkig is er het 'Meer Energie Voedingsprogramma' van natuur diëtiste Judith Rolf. Al sinds 2007 hielp zij ontzettend veel mensen met het veranderen van hun leefstijl.

Dit pakket is ontzettend uitgebreid. Het bevat onder andere online coaching modules en meer dan twee uur videomateriaal. Daarnaast ontvang je wekelijks een coaching video per e-mail voor extra kennis en motivatie. Verder krijg je complete boodschappenlijsten en heb je altijd de mogelijkheid om je vragen per e-mail te stellen. Buiten dit alles krijg je natuurlijk het voedingsprogramma zelf waarmee jij een duurzame gezondheidsverbetering gaat bewerkstelligen.

Je ontdekt onder meer wat echte gezonde voeding is en hoe deze jouw lichaam beïnvloedt. Zodoende krijg je een beter beeld van waarmee je bezig bent en kun je in het vervolg betere en gezondere beslissingen maken. Daarnaast creëer je een ijzersterk immuunsysteem en ga je 's avonds veel beter en gemakkelijker slapen. Hierdoor krijg je meer energie en geniet je veel meer in het dagelijks leven. Om daarvan nog meer te profiteren bevat het pakket ook een stuk mindset training waarbij je bijvoorbeeld beter leert omgaan met tegenslagen.

Judith Rolf helpt je met dit prachtige Meer Energie Voedingsprogramma je gezondheid in eigen hand te nemen. Je gaat je beter voelen en je gaat stralender door het leven. Dit heeft meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld tot gevolg. Na het doen van dit programma ben jij in staat om dag in dag uit het onderste uit de kan te halen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort