HOME

Cursussen & eBooks

 

Menoxium 1 maand voorraad

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Menoxium voor 1 maand

Heb je last van overgangsverschijnselen en heb je geen idee waar je het moet zoeken? Wil je daarbij graag een natuurlijke oplossing voor je symptomen en geen zware medicijnen? Probeer dan Menoxium, dit is een organische formule die helpt bij het bestrijden van nare overgangsverschijnselen. Alle bestanddelen zijn 100% van natuurlijke oorsprong en komen van eigen bodem. Dus geen geïmporteerde producten, alles komt van Hollandse grond.

Menoxium helpt je met het aanvechten van opvliegers, nachtelijk zweten en stressverschijnselen. Tijdens de overgang treedt namelijk een grote verandering op in je lichaam. Je oestrogeenproductie gaat omlaag en je lichaamssamenstelling verandert. Hierdoor kan bijvoorbeeld ook de stevigheid van je botten afnemen en je gewrichten kunnen minder soepel aanvoelen.

Al met al is de overgang een uitdagende periode waarin je niet alleen lichamelijk veranderd maar vaak ook mentaal anders gaat functioneren. Je kan sneller geïrriteerd zijn, last hebben van snelle veranderingen in je gemoedstoestand en depressieve gevoelens. Toch hoef je dit allemaal niet zo sterk te ervaren. De bestanddelen in Menoxium zijn er namelijk alle op toegespitst om dergelijke symptomen te reduceren. Zowel de combinatie als ieder individueel natuurproduct wat in de pillen verwerkt zit is zorgvuldig geselecteerd en is bewezen in haar medicinale werking.

De ingrediënten in dit natuurmedicijn zijn zilverkaars, agnus castus, soja, vitamine B6 en vitamine D. Ieder bestanddeel grijpt aan op een ander deel van je overgangssymptomen. Maar samen zorgen ze ervoor dat jij je veel ontspannener en stabieler gaat voelen. Bovendien heb je meer energie en kun je je beter concentreren. Het resultaat is dat je veel lekkerder functioneert in je dagelijks leven en de controle terugneemt.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort