HOME

Cursussen & eBooks

 

Menoxium 3 maanden voorraad

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Menoxium voor 3 maanden

Ben jij een vrouw in de overgang en heb je last van opvliegers of heb je last van nachtelijk transpireren? Merk je daarnaast dat je veel prikkelbaarder bent bij opmerkingen vanuit je omgeving en wil je bovendien de komende jaren door met sterke botten? Probeer dan eens Menoxium. Dit Voedingssupplement is van 100% natuurlijke oorsprong alle van Hollandse bodem.

In de overgang is je lichaam namelijk aan allerlei veranderingen onderhevig. Je oestrogeenproductie gaat omlaag en dat heeft onder andere invloed op je gemoedstoestand en de stevigheid van je botten. Bovendien heb je vaker te maken met schommelingen in zowel je fysieke als mentale capaciteiten. Menoxium ondersteunt daarom vrouwen in de overgang om deze uitdagende periode door te komen.

Het voedingssupplement bevat onder andere zilverkaars wat van oorsprong uit Noord-Amerika komt. Het extract van de wortels helpt bij het verminderen van opvliegers. Daarnaast bevat Menoxium ook Monnikspeper wat veel gebruikt wordt rondom de menstruatie, maar het helpt ook bij het balanceren van je lichaam bij de eerste overgangsverschijnselen. Verder bevat het supplement ook nog fyto-oestrogenen uit soja, Vitamine B6 en Vitamine D. Met deze unieke combinatie aan kruiden en vitamines help jij je lichaam uitbalanceren tijdens de overgang. Vanaf nu is het gedaan met niet-uit-te-houden opvliegers en slapeloze nachten. Eindelijk kun je weer fit en met meer rust door het dagelijks leven gaan.

De capsules van Menoxium zijn allen 100% natuurlijk en vegetarisch. Daarnaast is het supplement vrij van zuivel, gelatine en gluten. Bovendien krijg je het product gratis thuisbezorgd en heb je tot 30 dagen na aankoop een niet-goed-geld-terug garantie.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort