HOME

Cursussen & eBooks

 

Mindfulness Online Programma Ideal

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

7 Dagen Mindfulness Inspiratie

Heb je last van stress en heb je af en toe het idee dat je hoofd overstroomt van gedachten? Wil je daarnaast dat deze gevoelens plaatsmaken voor rust, geluk en een duidelijke richting in je leven? Als je dat wil bewerkstelligen doe je er goed aan de Online Mindfulness Cursus van dr. Vincent van der Burg te doen. Met deze cursus leer je op je gemak en op je eigen tempo vanuit je thuis alles wat je nodig hebt om de rust en het geluk in je leven te doen terugkeren.

Van der Burg, de maker van de cursus, is onder andere bekent van de Droom, Leef, Geniet seminars. Waar je met het seminar een spoedcursus persoonlijke ontwikkeling krijgt in één weekend, doe je het met de mindfulness cursus rustiger aan. Over 8 weken tijd leer je alles om mindfulness een deel te maken van je dagelijks leven.

Je ontdekt onder andere hoe je kunt omgaan met lastige mensen in je omgeving en hoe je jezelf beter kan uiten. Daarnaast leer je hoe je beter communiceert en hoe je het beste omgaat met piekeren, zorgen en stress. Verder vind je uit wat je wel een deel van je leven wil maken en wat niet. Met dit in het achterhoofd maak je namelijk veel gemakkelijker beslissingen die goed voor je zijn.

Na het doen van de Online Mindfulness Cursus kun je rekenen met een verhoogd concentratie vermogen en meer focus. Daarnaast kun je beter omgaan met stressvolle situaties en denk je veel creatiever. Verder reken je af met piekeren over het verleden en zorgen maken over de toekomst. Vanaf nu geniet je meer van je leven en ervaar je een continue rust die je staat stelt om zowel op werk-, privé- als relatievlak succes te boeken.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort