HOME

Cursussen & eBooks

 

MP maak Winnende Verkooppaginas

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Verkooppaginas met Hoge Conversie maken

Heb je een product of een service die je graag wil verkopen op het internet? Wil je daarnaast graag zelf de verkooppagina lanceren? Dan is het een goed idee om vooraf uit te zoeken hoe je dit het beste doet. Er steekt namelijk wel degelijk wat achter om een goede verkooppagina te maken. Gelukkig is er het 'Maak Winnende Verkooppagina's Programma' van the Next Learner. Hierin leggen medewerkers Rogier en Stijn je uit hoe je dit precies doet.

Zo leer je onder andere hoe je opt-in pagina's opbouwt waar je meer dan 50% van je bezoekers converteert naar een nieuwe deelnemer of koper. Daarnaast leer je hoe je een goede eerste indruk maakt en welke woorden je wel en welke je absoluut niet moet gebruiken voor een succesvolle conversie. Verder leer je ook nog eens hoe je de pagina's er super professioneel laat uitzien zonder dat je daar ook maar iets van professionele hulp bij nodig hebt. En, hoe je zeer sterke call-to-action knoppen maakt waar iedere bezoeker van je pagina op wil drukken.

Naast al deze informatie leer je ook nog over a/b testen, analyse, seo instellingen en tips voor publicatie. Zodoende weet je niet alleen hoe je een verkooppagina moet maken, maar ook hoe je hem zo rendabel mogelijk maakt over tijd. Daarnaast leer je ook nog eens hoe je dit allemaal aan een goed betaalsysteem. Zodoende kun je daadwerkelijk geld gaan verdienen met je aanbod.

Wacht daarom niet met het starten met deze webinar en doorloop alle lessen en gebruik de formats die je krijgt toegestopt. Probeer ze uit en begin direct met het aantrekken van klanten. Als je er dan na 14 dagen toch niet van overtuigd dat deze cursus je helpt, dan krijg je altijd je geld terug.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort