HOME

Cursussen & eBooks

 

NewStart Box

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

NewStart Box Femme Fitale

Afvallen in de overgang, het is en blijft een mysterie voor vele vrouwen. Dit is niet zonder reden want tijdens de overgang verandert je lichaam. Alles wat voorheen vanzelf ging gaat nu op eens heel anders. Maar hoe dan? Hoe ga je nu afslanken op een gezonde en duurzame manier? Dit is flink uitzoeken maar gelukkig helpt voedingscoach Jeff Hofman je in dit proces.

Met de New Start Box van de voedingscoach krijg je een doos vol met eten thuisgestuurd. Daarnaast helpt hij je met een plan voor 9 dagen om een stap in de juiste richting te zetten. Doordat je alles behalve de verse producten en je avondeten al in de doos bij je thuis hebt staan, is het een kleine stap om dit proces met succes te doorlopen.

In de overgang is het namelijk essentieel om je hormoonbalans te herstellen. Wanneer deze uit balans blijft is het onmogelijk om vet te verliezen. Daarnaast is door het regelmatig consumeren van suiker mogelijkerwijs ook je bloedglucose anders gaan reageren. Hofmann heeft met deze kennis in het achterhoofd de New Start Box samengesteld.

Na het voltooien van het 9 dagen plan zul je merken dat je de eerste kilo's al verloren hebt. 2 tot 4 kilo is zeker niet ongewoon. Verder zit je lekkerder in je vel en heb je meer energie. Met 6 eetmomenten per dag en lekker smoothies en recepten blijf je nog altijd genieten. Doordat je veel vertrouwen hebt opgedaan in deze 9 dagen kun je nu op eigen kracht verder. Tot slot zorgen deze positieve veranderen voor een beter zelfbeeld en kun je daarom veel meer uit je leven halen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort