HOME

Cursussen & eBooks

 

eCursus Nooit meer Zorgen of Stress

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Nooit meer Zorgen of Stress

Ben jij iemand die vaak last heeft van negatieve gedachten, en voel je je regelmatig gespannen? Heb je moeite met het los laten van deze gevoelens en merk je dat het je dagelijks leven regelmatig beïnvloed? Dat is niet ongewoon maar het is zeker niet iets waarmee je hoeft blijven rond te lopen. Er zijn namelijk manieren om je stresslevels te reguleren en je gedachten te vullen met positiviteit.

Met de cursus 'Nooit meer Zorgen of Stress' van Frank de Moei leer je precies hoe dat moet. De Moei heeft jarenlange ervaring als persoonlijk- en life coach. Alles wat hij heeft meegemaakt en geleerd heeft in deze tijd heeft hij verwerkt in deze onlinecursus.

Deze cursus is opgebouwd uit drie delen en helpt je in het begin bij het uitzoeken van waar je zorgen vandaan komen. Je leert onder andere twee redenen waarom je je zorgen maakt en je ontdekt de meest voorkomende stressveroorzakers. Daarnaast leer je om je gevoelens beter te accepteren en leer je te vertrouwen op de toekomst. Verder leer je ook nog in het laatste deel over hoe je vrijheid kan creëren in je eigen leven en hoe je gelukkig kan zijn in iedere situatie.

Na het doen van de cursus Nooit meer Zorgen of Stress ga je met veel meer ontspanning door het leven. Dit zorgt voor meer innerlijke rust en je gaat veel positiever denken. Het resultaat hiervan is dat je meer energie hebt, dat je je minder zorgen maakt en dat je meer vertrouwen hebt. Met Nooit meer Zorgen of Stress reken je voorgoed af met negatieve zelfkritiek en ga je in het vervolg met een glimlach door het leven. Vanaf nu ben jij degene waar je omgeving tegen op kijkt.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort