HOME

Cursussen & eBooks

 

NXT BUSINESS LEVEL EVENT Basis Ticket

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

NXT Business Level Event Basic

Ben jij een ondernemer en zou je graag willen weten hoe je meer groei kan realiseren voor je bedrijf? Wil je daarnaast dat je verstandige besluiten neemt die je niet een jaar later de das om doen? Bezoek dan het Next Business Level Event. Op dit event leer je van 10 verschillende succesvolle ondernemers hoe je jouw bedrijf naar het volgende niveau tilt.

Het unieke van dit event is dat je zelf je eigen programma kan kiezen. Zo kies je ten eerste een praktische workshop waar je de keuze hebt uit de 10 sprekers. Daarna kun je mastermindsessies volgen waar je jouw ondernemersvraag kan stellen aan één van de specialisten. Ten derde zijn er nog netwerksessies waar jij als ondernemer met anderen in contact kan komen. Het idee van deze netwerksessie is wel anders dan een normale netwerkborrel. In dit geval kan iedere ondernemer een vraag stellen waarbij alle andere deelnemers hun netwerk openstellen om dit probleem op te lossen.

Dus ben jij op zoek naar een plek waar je kan leren om meer groei te realiseren en leert om prioriteiten te stellen, of zoek je een nieuwe richting voor je bedrijf? Wil je daarnaast wel eens een oplossing voor de problemen waar je tegenaan loopt en kun je een flinke dosis inspiratie en motivatie gebruiken? Maak dan gebruik dit Next Business Level event om je onderneming te verbeteren.

Wacht niet met de aanmelding want de toegangskaarten vliegen de deur uit. Dus stel nu je ticket veilig en leer van mensen zoals Hugo Bakker, Jeanet Bathoorn en Roy Martina hoe jij je onderneming naar een hoger niveau tilt.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort