HOME

Cursussen & eBooks

 

Online cursus De Diabetes Revolutie

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Diabetes Revolutie

Zit jij veel, ervaar je regelmatig stress en neem je veel geraffineerde koolhydraten zoals die in pasta, brood, frisdranken en zoetgoed tot je? Ben je daarnaast vaak prikkelbaar en voel je veel druk? Helaas is dit veelal de norm in het leven van vandaag de dag. Toch is dit niet hoe het zou moeten zijn, deze staat van zijn zorgt namelijk voor een verhoogd risico op diabetes type 2.

Diabetes type 2 is een andere naam voor insulineongevoeligheid. Door het tot je nemen van de eerdergenoemde geraffineerde koolhydraten zorg je voor een onnatuurlijke insulinepiek in je bloed. Als je dit een lange tijd achter elkaar doet wordt de insuline respons minder, je wordt ongevoelig. Dit heeft veel negatieve gevolgen voor je gezondheid.

Met 'De Diabetes Revolutie' van drs. Richard de Leth leer je alles hoe je diabetes kunt voorkomen door middel van het aannemen van een betere levensstijl. Dit is hard nodig want al 50.3% van de Nederlandse bevolking lijdt aan overgewicht. Dit getal liegt er niet om en overgewicht verhoogd bovendien de kans op diabetes type 2.

Met de cursus krijg je ruim 2,5 uur videomateriaal en 4 smaakvolle weekmenu's zodat je niet hoeft na te denken over eten. Daarnaast krijg je 8 instructievideo's met oefeningen die je helpen om fitter te worden. Verder krijg je ook nog een werkboek wat je ondersteunt bij het doorvoeren van een nieuwe leefstijl.

Al met al haal je met De Diabetes Revolutie van leefstijlexpert Richard de Leth een compleet pakket in huis wat jou in staat stelt een duurzame en gezonde levensstijl aan te nemen. In het vervolg voel je je veel energieker en gelukkiger. Bovendien voorkom je met deze verandering erge ziektes zoals Diabetes, obesitas en Alzheimer.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort