HOME

Cursussen & eBooks

 

Online cursus De Diabetes Revolutie 2

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Diabetes Oersterk

Een groot percentage van de Nederlandse bevolking heeft diabetes. En dat terwijl deze ziekte volledig te voorkomen is. Door het volgen van de juiste leefstijl. Helaas is dit nog niet de standaard aanpak op medisch gebied. Maar gelukkig is er drs. Richard de Leth. Hij beoefent integrale geneeskunde en helpt jou bij het helen en voorkomen van diabetes. In zijn cursus de De Diabetes Revolutie helpt hij je bij het ontdekken van alle kennis die je nodig hebt om dit proces in eigen hand te nemen. Hij beargumenteert namelijk hoe leefstijl een medicijn is.

Waar doorgaans het nemen van medicatie de norm is, heeft de Leth een originele en doeltreffende aanpak. Je ontwikkelt namelijk geen diabetes doordat je jarenlang je medicatie vergat te nemen. Nee, deze ziekte is een direct gevolg van te weinig beweging en te veel ongezond eten. Dit is dan ook wat je gaat ontdekken in de cursus. Welke voeding kun je beter laten liggen en welke voeding gaat je helpen bij het gezond blijven. Daarnaast bevat de cursus van de Leth ook een aantal oefeningen uitgelegd door personal trainer Joshua de Vriend. Zodoende ontvang je een compleet pakket waarmee jij je gezondheid op de schop kan nemen.

In de cursus krijg je toegang tot meer dan tweeëneenhalf uur aan videomateriaal. Daarnaast krijg je vier overheerlijke weekmenu's waardoor je precies weet wat je moet eten. Daarbij ontvang je handige boodschappenlijstjes waarmee je zonder zorgen de supermarkt inloopt. Vanaf nu weet je zeker dat je altijd de juiste inkopen doet. Verder krijg je de eerdergenoemde oefeningen van Joshua de Vriend op video aangereikt en krijg je een werkboek waarmee je je eigen leefstijlplan gaat opstellen.

Tot slot krijg je nog een grote hoeveelheid bonusmateriaal. Daarin zit een hoop achtergrondinformatie in de vorm van wetenschappelijke onderzoeken, meditatieoefeningen podcasts en een blog van drs. Richard de Leth. Wacht dus niet, en leer op een gestructureerde manier van een specialistische dokter controle nemen over je gezondheid. Voorkom chronische ziekte en voel je direct fit en energieker dan ooit tevoren.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort