HOME

Cursussen & eBooks

 

Online gitaarcursus van onlinemuziekcursus nl

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Gitaarles voor Beginners

Ben jij iemand die graag gitaar zou willen spelen maar ontbreekt het je aan het inzicht om te zien waar je moet beginnen? Wil je daarnaast een gitaarcursus op je eigen tempo volgen zonder dat je voor iedere les 20 tot 30 euro moet neerleggen? Doe dan de Online Gitaarcursus van Onlinemuziekcursus.nl. In deze cursus neemt gitaarleraar Rogier van Iterson je mee door de wereld van Keith Richards, Jimmy Hendrix en Eddie van Halen.

Na het doen van deze cursus ben je al een groot stuk op weg om een betrouwbare bandmember te worden. Toch, voordat je op dat niveau komt is het handig om een goede basis te bouwen. Hier helpt je Rogier je graag bij. In zijn goed gestructureerde gitaarcursus ontwikkel je een sterk fundament. Je begint namelijk met het leren van alle gitaarbasics. Zo leer je alle onderdelen van de gitaar, de beste speelhouding en de juiste techniek. Daarna ga je je verdiepen in de verschillende akkoorden een leer je deze kennis omzetten in liedjes.

Zo na verloop van tijd ontwikkel jij gedegen gitaar vaardigheden waar je omgeving verstelt van zal staan. Na de 20 gitaarlessen van Rogier van Iterson kun je naast alle basics ook de power chords en leer je een grote hoeveelheid liedjes spelen. Het voordeel van deze opzet is dat je niet alleen een veel begaafdere muzikant wordt, maar ook veel zekerder wordt in je gitaarspel. Van dit zelfvertrouwen ga je veel profiteren als je voor meerdere mensen, of zelfs een groot publiek speelt.

Als je je nu opgeeft voor de Online Gitaarcursus kun je direct beginnen. Je krijgt namelijk alle benodigde informatie om toegang te krijgen tot het platform direct in je mailbox. Omdat alles online is kun je altijd toegang krijgen tot je lesmateriaal waar je ook bent en op iedere device. Met de expertise en grote ervaring van Rogier weet je zeker dat je binnen de kortste keren fantastische muziek kan maken.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort