HOME

Cursussen & eBooks

 

Online pianocursus van onlinemuziekcursus nl

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Piano leren Spelen OnlineMuziekCursus NL

Ben je op zoek naar een gedegen online muzieklerares? Wil je graag piano leren spelen maar niet elke woensdag naar de muziekschool rijden? Maak dan gebruik van OnlineMuziekCursus.nl. Op deze website helpt pianodocente Elize van den Berg je bij het leren van dit prachtinstrument.

Van den Berg speelt al sinds haar negende piano en studeerde in 2010 af aan het conservatorium van Arnhem. Met deze informatie weet je zeker dat deze pianolerares daadwerkelijk veel kennis over het pianospelen bezit. Met behulp van haar cursus kun je binnen enkele lessen al je eigen liedjes op piano of keyboard spelen. Als je dan nog even doorzet speel je al snel je favoriete songs met veel overgave. Hiermee kun je er zeker van zijn dat je met deze nieuwe vaardigheden je al snel je vrienden en vriendinnen verrast.

De cursus van Elize bestaat uit een hooplesmateriaal en 20 duidelijke video's die je helpen bij het begrijpen van je lesmateriaal. Om deze cursus leuk te houden heeft ze ook nog eens meer dan 20 liedjes in de cursus verwerkt. Zodoende leer je iedere keer nieuwe dingen waardoor je supergemotiveerd blijft. Al het lesmateriaal is super professioneel en je krijgt toegang tot een speciaal ledengedeelte van de Online Muziek Cursus. Hier heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met je medestudenten.

Met de Online Piano Cursus van pianodocente Elize van den Berg krijg je levenslang toegang. Dit betekent dat je voor altijd gebruik kan maken van alle informatie en kennis die beschikbaar wordt gesteld. Verder heeft deze onlinecursus ten voordeel dat je meteen na aanschaf al kan beginnen. Je krijgt namelijk alle informatie direct in je mailbox.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort