HOME

Cursussen & eBooks

 

Online Training De meest gestelde vragen over de Bitcoin

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

De meest gestelde vragen over de Bitcoin

Heb je al eens gehoord van de Bitcoin? Deze digitale valuta is een regelrechte hit in de cryptocurrency wereld. Dit zijn alternatieve geldvormen die digitaal toegankelijk zijn. De Bitcoin is daarbij tot nu toe de meest waardevolle. Voordat je op deze nieuwe markt waagt is het wellicht een goed idee om alles te leren wat er te leren valt over de Bitcoin.

In het boek 'De Meest Gestelde Vragen over de Bitcoin' worden al je vragen beantwoord door vijf experts op dit gebied. De schrijvers zijn Harm van Wijk, Herbert Robijn, Leon van Dam, Wouter Quik en Ad Quik. Deze vijf mensen bezitten samen meer dan 150 jaar ervaring op de financiële markt en helpen dag in dag uit particuliere belegger geld te verdienen op de beurs.

In hun boek over de Bitcoin behandelen ze veel gestelde vragen. Zoals de basis van de Bitcoin en hoe die is ontstaan. De regelgeving rondom deze interessante cryptocurrency en waar je om moet denken. Daarnaast ontdek je alles over verschillende platforms en wallets en hoe je de Bitcoin veilig houdt. Verder leer je ook nog hoe de techniek achter de Bitcoin werkt en hoe je kan handelen in deze valuta.

Nadat je dit allemaal hebt geleerd ontdek je hoe je met de Bitcoin geld kan verdienen en leer je alles over alternatieven op de Bitcoin. Met al deze informatie in je broekzak kun je in het vervolg weloverwogen beslissingen maken op de Cryptocurrency markt. Wacht daarom niet langer en schaf dit scherp geprijsde boek aan. Er zijn namelijk weinig informatiebronnen betrouwbaarder dan deze. Niemand krijgt het voor elkaar om 5 van zulke top experts samen te brengen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort