HOME

Cursussen & eBooks

 

Online Workshop Joomla Templates

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Joomla Templates Bouwen

Wil jij je website met behulp van Joomla op het internet uitbrengen? Dat is een goed idee, toch is het wellicht handig om eens te denken over hoe je dit het beste doet. De standaard Joomla templates zijn namelijk vaak te beperkt en het laten maken van een professionele template is ontzettend duur. Daarom is het verstandig om de 'Online Workshop Joomla Templates' te doen. Met deze videocursus van de Netspecialist.NL leer je alles wat je nodig hebt om je eigen Joomla templates te maken.

Met behulp van deze cursus leer je werkelijk vanaf niets een hele Joomla template bouwen. Deze website zal responsive zijn wat betekent dat die mobielvriendelijk is. Daarnaast krijg je met een goede website veel meer krediet in de zoekresultaten van Google. Dit betekent dat hoe beter je website is opgezet hoe hoger die wordt aangegeven. Het resultaat hiervan is dat jouw website veel meer bezoeken krijgt dan die van de concurrentie.

Verder leer je in deze interactieve cursus ook nog hoe je geavanceerde opties inbouwt in je template. Met deze kennis kun je je website een uniekere look geven en kun je variëren met haar presentatie. Na het doen van deze cursus ben je niet alleen een Joomla specialist, maar ook de eigenaar van een prachtige website.

Wacht daarom dus niet met het deelnemen aan deze cursus en profiteer van een super aanbieding. Met de interactieve opzet van de cursus weet je dat je ongeacht je instapniveau dat je alle kennis tot je kan nemen. Daarnaast is de Netspecialist.NL daadwerkelijk de specialist op Joomla gebied wat ervoor zorgt dat je niets anders dan de beste informatie krijgt voorgeschoteld.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort