HOME

Cursussen & eBooks

 

Online Workshop Joomla Webshop

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Webwinkel maken met Joomla

Heb je al eens bedacht wat de mogelijkheden zijn met het verkopen van je artikelen via het internet? Vandaag de dag kopen namelijk steeds meer mensen hun producten online. Als je van deze kans gebruik wil maken doe je er goed aan om de 'Online Workshop Joomla Webshop' te volgen. Deze cursus van de Netspecialist.NL is alles wat je nodig hebt om je eigen webshop op het Joomla platforum op te starten.

In deze cursus worden de twee meest voorkomende webshop plug-ins behandelt. De eerste is Virtuemart en de tweede is Hikashop. Dit zijn allebei componenten die veel gebruikt worden op het internet door allerhande webshops. Deze webshop programma's bieden je de kans om je webshop volledig te personaliseren. Zo bepaal je zelf welke categorieën je aanmaakt, welke foto's je bijvoegt en hoe het geheel wordt vormgegeven.

Daarnaast leer je met deze cursus allerhande tips en trucs om dit allemaal zo snel mogelijk te doen. Verder leer je ook hoe je je webwinkel een betrouwbare uitstraling geeft en hoe je ervoor zorgt dat mensen snel je artikelen kopen. Met de integratie van verschillende betaalmethodes ben jij er vervolgens klaar voor om te gaan verkopen.

Naast het verkopen van je artikelen is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat je artikelen online blijven en dat je webshop dus blijft draaien. Het is daarom van belang dat je de essentiële kennis op de Online Workshop Joomla Workshop blijft toepassen om je webwinkel zo goed mogelijk te laten draaien. Wacht daarom niet langer en maak je deze kennis eigen. Zodoende kun je binnen de kortste keren grote sommen geld gaan incasseren zonder dat je ook maar een cent uitgeeft een fysieke winkel.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort