HOME

Cursussen & eBooks

 

Overwin je Overgang

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Overwin je Overgang

Ria Kamelle de schrijver van Overwin je Overgang helpt jou als vrouw met het verminderen van je klachten in de overgang. Na veel problemen tijdens haar eigen overgang zoals verwardheid, depressieve gevoelens, opvliegers en nachtzweten kwam ze uit bij de dokter. Nadat ze haar vragen op deze en vele andere hulpverleners afvuurde, merkte ze dat velen geen idee hadden van hoe je nou het beste met de overgang omgaat.

Ze probeerde zelf onder andere meer te gaan sporten, medicijnen te gebruiken en ging ze bij de arts, psychiater en homeopaat langs. Dit liep allemaal uit op niets. Ze realiseerde zich na verloop van tijd namelijk dat de overgang geen ziekte is, maar een transformatie. Bovendien werd ze steeds beter in het controleren van haar overgangsklachten. Ze merkte namelijk hoe suiker een negatieve invloed had en hoe belangrijk het was om te ontspannen.

In haar E-book Overwin je Overgang helpt Kamelle je bij het verminderen van je klachten, meer energie te genereren en grotere levenslust te creëren. Daarnaast helpt ze je bij het herkennen en erkennen van je klachten en geeft ze oefeningen die daarbij helpen. Ook voorziet ze je van ontzettend veel achtergrondinformatie. Onderwerpen als waarom slaat je hormoonhuishouding op tilt tijdens de overgang en waarom de meeste vrouwen vergeten te luisteren naar hun lichaam passeren allemaal de revue.

Daarnaast bevat de e-book 7 praktische meditatieoefeningen en een gids met 10 kruiden waarmee je op natuurlijke wijze je klachten kan verzachten. Ook bespreekt ze veel voorkomende symptomen zoals kortademigheid, benauwdheid, opvliegers, vermoeidheid en paniekerigheid.

Met Overwin je Overgang van Ria Kamelle haal je een totaalpakket in huis wat je in staat stelt grip te krijgen op je overgang. Met haar eigen ervaring en zoekproces wat aan de E-book voorafging weet Kamelle precies hoe je je voelt. Dit zorgt ervoor dat de informatie uit haar boek praktisch, eenvoudig en makkelijk toe te passen is.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort