HOME

Cursussen & eBooks

 

Paleo Lifestyle programma

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Paleo Lifestyle Recepten

Wat als je nou gewoon eens een tijdlang lekker in je vel zat. Geen verkoudheidjes die de hele tijd opspelen en minder last van vermoeidheid. Dat zou toch fantastisch zijn? Om dat voor elkaar te krijgen kun je het Paleo Lifestyle Programma volgen. Hierin leer je alles over hoe onze verre voorvaderen aten en hoe jij dit vandaag kan doen. Je brengt je lichaam terug in balans en versterkt je het immuunsysteem.

Het probleem is namelijk dat ons lichaam niet is ingesteld op het eten van vandaag de dag. Brood, koek, snoep en andere verwerkte producten passen niet bij onze genen. Het gevolg is dat je lichaam het niet goed kan verwerken. Daarna is het goed mogelijk dat je last krijg van overgewicht, vreemde allergieën of huidproblemen.

Na verloop van tijd is het moeilijk om te zien wat de oorzaak is van je problemen. Toch als je een paar stappen terugzet is het niet moeilijk om te begrijpen dat kunstmatige toevoegingen in ons eten, zuivelproducten en witte suikers niet helpen om gezond te blijven. Daarom leer je, in het Paleo Programma van Orthomoleculair Geneeskundige Wendy Mijnheer, alles om daarmee af te rekenen.

In deze cursus leer je alle ins en outs wat de Paleo Lifestyle betreft. Je ontdekt welke voeding wel Paleo is en welke niet, en je krijgt een vergelijking tussen de voedingspatronen van vroeger en nu te zien. Daarnaast ontdek je voor alle maaltijden van de dag hoe je ze op Paleo-wijze voorbereid. Maar dit is nog niet alles. Je leert namelijk ook hoe je buiten de voeding om, een echte gezonde Paleo Levensstijl aanneemt.

Het geheel leest makkelijk weg en is eenvoudig toepasbaar. Dus als je graag een positieve draai aan je gezondheid geeft, kun je nu het Paleo Lifestyle Programma proberen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort