HOME

Cursussen & eBooks

 

Papegaaien Welzijn Wijzer

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Papegaaien Welzijn

Heb jij een pratende kromsnavel? Ben je dol op je dier maar maak je je ook wel eens ongerust over de gezondheid van je Papegaai? Dat is volledig terecht, een papegaai behoeft namelijk een speciale aanpak en kleine foutjes kunnen fataal zijn. Dat klinkt erg maar gelukkig kun je dergelijke calamiteiten prima voorkomen. De Papegaaien Welzijn Wijzer is in dit geval een uitstekende oplossing.

Dit is een E-book dat stampvol staat met informatie over papegaaien. Je leert alles over de gezondheid en de mogelijke ziektes en kwalen van je gevederde vriend. Je ontwikkelt een oog voor de staat van zijn of haar welzijn en je weet hoe je de juiste zorg verleent.

Je leert wat je moet doen bij een gebroken poot, vleugel of snavel. Je weet hoe je een bloedende nagel aanpakt. Op deze manier bespaar je in eerste instantie een grote hoeveelheid geld die je anders bij de dierenarts uitgeeft. Maar wat nog belangrijker is, je ontwikkelt een diepere band met je pratende vriend. Zo weet je papegaai dat hij op je kan vertrouwen en dat jij de redder in nood bent mocht er wat mis zijn.

Je weet natuurlijk dat papegaaien tussen de 25 en 100 jaar oud kunnen worden. Daarom krijg je levenslang toegang tot het digitale portaal wat bij het e-book komt. Deze wordt continu bijgewerkt met de nieuwste informatie. Dit portaal kun je zowel op je computer als je op je tablet en telefoon openen. Zodoende heb je altijd alle informatie bij de hand, waar je ook bent.

Kies het plan wat bij je past. Zo kun je kiezen uit alleen de digitale uitgave met gratis DVD. Maar er is ook een optie om het boek in full color print thuis gestuurd te krijgen. En tot slot krijg je bij het 2e plan toegang tot de Papegaaienschool online. Zo wordt, en blijf jij een levenslange expert op papegaaiengebied.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort