HOME

Cursussen & eBooks

 

Piano Starters Pakket

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Piano Spelen

Witte toetsen, zwarte toetsen en pedalen, hoe maak je daar nou muziek mee? Ben je iemand die denkt dat een piano een mysterie is, en denk je daarbij ook nog eens dat piano spelen niet voor jou is weggelegd? Denk dan nog eens na, want met het Piano Starters Pakket krijg jij de kans om deze onzekerheid om te zetten in gedegen pianovaardigheden.

Ervaren pianoleraar Steven Pruis helpt je met deze onlinecursus om het meeste te maken van je lestijd. Het is namelijk zo dat een pianocursus normalerwijze ontzettend duur is. Dit kan op jaarbasis op lopen tot wel meer dan 1500 euro. Het mooie is daarom dat je met deze online piano cursus van Pruis flink bespaart. Bovendien kun je je cursus wanneer je maar wilt voortzetten want je hebt namelijk altijd toegang tot je lesmateriaal. Dus hoe snel of langzaam je door de oefenstof wil gaan is helemaal aan jou.

Het programma bevat een grote hoeveelheid instructievideo's waarmee je exact ziet hoe je het voorgedane stuk piano moet spelen. Met deze hoge kwaliteit video's vergeet je direct dat je niet in de muziekschool bent. De manier van instrueren is namelijk net zo efficiënt, zo niet nog efficiënter. Je kan namelijk de voorbeelden zo vaak je maar wil terugkijken. Naast deze topinstructie ontvang je ook nog heldere e-books die je helpen bij het beter begrijpen van de lesstof.

Met het Piano Starters Pakket van Steven Pruis ben je binnen de kortste keren een begaafd pianospeler. Dit komt onder meer doordat je je lesstof vanaf iedere device kan bekijken en omdat je de basis, zoals het spelen van akkoorden en lezen van bladmuziek. Met deze essentiële technieken kun je je ook lang na de cursus nog efficiënt door ontwikkelen op pianogebied.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort