HOME

Cursussen & eBooks

 

PianolesvanRene Programma Eenmalige investering

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Pianoles van Rene Knops Levenslang Toegang

Zou je graag leren piano spelen op je eigen tempo? Wil je daarnaast dat je de mogelijkheid hebt om met andere cursisten te praten over progressie? Leer dan piano spelen met de Cursus Piano Spelen van René Knops. Deze pianodocent heeft jarenlang ervaring en heeft dit verwerkt in zijn praktische onlinecursus. Met deze cursus hoef je nooit naar een muziekschool en kun je op jaarbasis flink geld besparen.

Dus of je nu veel of weinig tijd hebt en of je nou denkt dat je talent hebt of niet, dit doet er niet toe. Met de Piano Cursus van René Knops ga je zeker weten piano leren spelen. Al meer dan 5500 beginners gingen je voor, en haalden binnen korte tijd indrukwekkende resultaten. Velen van hen dachten net zoals jij wellicht, dat ze geen talent hadden of dat ze te weinig tijd hadden om echt piano te leren spelen. Toch lukte het al deze cursisten om goed piano te leren spelen.

Dit komt onder andere door de praktische opzet van de cursus en het feit dat je niet verbonden bent aan lesmomenten of een muziekschool. Dit betekent dat je volledig op je eigen tempo kan leren en altijd even kan oefenen wanneer je een momentje voor jezelf hebt. Neem daarbij het duidelijke lesmateriaal en de instructievideo's die zelfs de moeilijkste technieken toegankelijk maken, en je kunt er zeker van zijn dat jij een gedegen pianospeler wordt.

Met de cursus van René Knops haal je een gigantische hoeveelheid pianokennis in huis. Bovendien geeft de leraar ook nog 6 weken e-mail coaching en krijg je veel extra informatie. Verder krijg je na aanschaf van het jaarpakket gratis een metronoom thuisgestuurd. Deze helpt je bij het vinden en aanhouden van het juiste ritme. Voordat je het weet, speel je al je favoriete liedjes op de piano.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort