HOME

Cursussen & eBooks

 

Politietest Coaching Programma

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Politietest Coaching Programma

Sta jij op het punt om je aan te melden voor de politietest? Maak je je daarnaast zorgen over de testen die je daarbij moet doorlopen en de sterke concurrentie waar je mee te maken krijgt? Doe doen het 'Politietest Coaching Programma'. Met dit programma bereid je je optimaal voor op de Politietest en weet je zeker dat je al je concurrent op ieder vlak voor blijft.

Met deze cursus leer je namelijk in korte tijd ontzettend veel. Zo ontdek je tips en trucs om jouw hersencapaciteit te vergroten en volg je een vereenvoudigde taalcursus. Hiermee lukt het ook jou om een HBO- of Universiteitsscore neer te zetten. Verder krijg je eenvoudig te leren stappenplannen die je direct kan toepassen en ontvang je trainingsmethodes die topsporters ook gebruiken.

Dit programma bereid je dus in zijn geheel voor op alle tests en gesprekken die je moet doorlopen. Daarom krijg je tips en trucs om je hersencapaciteit te vergroten voor de cognitieve capaciteitentest. Daarnaast krijg je een trainingsschema om je optimaal voor te bereiden op de Fysieke Vaardigheidstoets en krijg je een methode om je psychologisch beter te doen overkomen.

Alsof dat nog niet genoeg is krijg je ook nog eens unieke sollicitatietechnieken en leer je nieuwe communicatievaardigheden. Het mooie is daarbij dat je direct kan beginnen met het doornemen van al deze praktische lesstof. Na aanschaf landt namelijk alle informatie direct in je mailbox. Die informatie in de vorm van e-books kun je in het vervolg vanaf ieder apparaat openen. Zo kun je waar je ook bent altijd je voorbereiding op deze belangrijke test voortzetten. Begin daarom nu met het studeren voor de test en stel je plek bij de politie zeker.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort