HOME

Cursussen & eBooks

 

Proteinerijke Recepten Pakket

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Proteinerijke Recepten

Ben jij flink aan het curlen, squatten en schouder pressen? Merk je vooruitgang maar zou je toch nog veel meer willen? Wil je bovendien een droog lichaam dat dag na dag in staat is topprestaties te leveren? Dan is het tijd om je voeding te optimaliseren. Het Proteïnerijke Recepten Pakket helpt je hierbij met 155 eenvoudige proteïnerijke recepten die je helpen een fit en slank lichaam te krijgen.

Dit boek bestaat uit een grote variëteit recepten in alle soorten en maten. Daarbij is ieder recept van duidelijke voedingswaarden voorzien. Verder zijn de recepten eenvoudig en snel te bereiden en zijn alle ingrediënten goedkoop en makkelijk te vinden. Bovendien is het vanaf nu gedaan met het uren zoeken naar recepten waarvan je niet zeker weet of ze wel daadwerkelijk bijdragen aan een optimale spiergroei.

Het Proteinerijke Recepten Pakket bestaat uit verschillende categorieën. Zo bevat het recepten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Verder bevat het kookboek recepten voor tussendoortjes en eiwitrijke salades. Maar dit is nog niet alles. Je krijgt er namelijk ook nog recepten voor eiwitrijke smoothies en salade dressings bij.

Het Proteinerijke Recepten Pakket is geschikt voor mannen en vrouwen van iedere leeftijd, voor sporters die meer spieren willen en voor diegene die op zoek is naar betaalbare eiwitrijke recepten. Daarnaast zijn de recepten ook geschikt voor het verliezen van vetmassa.

Dus sta jij te popelen om het meeste uit je spiergroei te halen dan koop je nu eenvoudig het Proteinerijke Recepten Pakket. Al meteen na aankoop ontvang je het geheel in je mailbox en kun je de boeken op iedere digitale device lezen. Dat is wel zo handig als je een keer niet thuis kookt.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort