HOME

Cursussen & eBooks

 

Reiki 1 en Reiki 2

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Reiki Basis Cursus 1 en 2

Zou jij je graag beter in verbinding stellen met de energieën van het universum? Wil je daarnaast een bewezen methode die al jaren zijn waarde heeft laten zien? Dan kun je nu de Online Reiki Cursus doen. Met deze cursus leer je om de Reiki zelfhealing methode toe te passen en het doen van Reiki bij anderen.

Met de Online Reiki Cursus leer je de klassieke Reiki methode. Reiki is een Japanse techniek gericht op stressreductie en ontspanning. Dit doet de Reiki therapeut door het opleggen van de handen waarmee hij of zij een altijd aanwezig levensenergie door geeft. Deze energie heeft een grote helende kracht.

Met de Online Reiki Cursus leer je om jezelf af te stellen op deze levensenergie, en om deze door te geven via je handen aan anderen. Daarnaast leer je alle technieken en handposities, waaronder chakra-behandeling en zelfbehandeling. Buiten dat krijg je ook nog een hoop informatie over hoe je deze methode toepast op andere punten in je dagelijks leven. Naast de cursus krijg je ook nog een e-boek met meer dan 20 extra Reiki oefeningen en meditaties.

Met deze thuisstudie van Reikimeester Bas Akkerman kun jij je binnen no-time omtoveren tot een centrum van energie. Na voltooiing van de cursus wordt de traditionele spirituele inwijding op afstand gedaan. Op een voor jou geschikt moment wordt een dergelijke inwijding georganiseerd. Hiermee ben jij voor altijd verzekerd van toegang tot de levensenergie die je vanaf dan kan gebruiken voor een voller en spiritueler leven. Bovendien kun je altijd de mensen om je heen helpen bij hun klachten en blokkades.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort