HOME

Cursussen & eBooks

 

Shredding programma 19 november 2018

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Shredding Programma 19 november 2018

Wil jij als vrouw graag met een stralend gezicht en een strak lichaam over het strand? Wil je daarbij volle billen, benen en een platte buik? Dat lijkt wellicht veel gevraagd, maar het is voor iedere vrouw mogelijk. Je moet alleen even weten hoe. Je hebt daarom geluk dat je het 'Booty Specialisatie Programma' van personal trainer Frank den Blanken bent tegengekomen.

Met dit programma kun je 4 maanden aan de slag om jezelf strand klaar te trainen. Je leert onder andere wat de beste oefeningen zijn voor het creëren van prachtige billen en een fit en sterk lichaam. Personal trainer van Blanken helpt je daarnaast bij het begrijpen van alle achtergrondinformatie. Het is namelijk zo dat wanneer je begrijpt waarom je bepaalde oefeningen doet je dit op lange termijn ook veel beter volhoudt. Al deze informatie heeft hij voor je gefilmd, en zodoende kun jij dus alles op je eigen moment en op je eigen tempo doornemen.

Verder helpt de personal je trainer ook bij het juist uitvoeren van alle oefeningen. Voor het juist aanspannen van je bilspieren is het namelijk belangrijk om te weten hoe je je positioneert. Met duidelijke video's en heldere uitleg kom jij er altijd zonder de hulp van iemand anders uit. Het gevolg is dat je wanneer je maar wilt naar de sportschool kunt om te werken aan je sterke en strakke lichaam.

Van Blanken helpt je met dit praktische en eenvoudig te volgen programma om het lichaam van je dromen te creëren. Hij is daarbij genereus in het verstrekken van alle achtergrondinformatie. Op deze manier weet je zeker dat je ook na het doen van het programma je nog profiteert van de transformatie die je hebt doorgemaakt.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort