HOME

Cursussen & eBooks

 

Shredding programma 7 januari 2019

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Shredding Programma 7 januari 2019

Ben je als vrouw al een paar maanden bezig om je billen een mooie vorm te geven? Zweet je je daarnaast kapot en ga je dag na dag naar de sportschool en zie je toch weinig verschil? Dat is goed mogelijk, want hoe goed je intenties ook zijn, er steekt meer achter een billentraining dan je denkt. Met het Booty Specialisatie Programma van Frank den Blanken helpt de personal trainer je bij het vormen van mooie ronde billen op een verantwoorde en duurzame manier.

Den Blanken heeft echt moeite gedaan om je van de juiste informatie te voorzien. Zo vind je in het plan een compleet 16 weken trainingsprogramma. Daarnaast bevat het boek veel achtergrondinformatie met betrekking tot het trainen voor mooie ronde billen. Zo leer je meer over de spieren en welke oefeningen je het beste wanneer kan doen. Verder legt den Blanken 16 trainingsprincipes uit die je in staat stellen om van iedere training een succes te maken.

Als klap op de vuurpijl zit er een uitgebreide video-uitleg van de personal trainer zelf bij in begrepen. Daarnaast zijn ook alle oefeningen gefilmd zodat je altijd zeker weet dat je de oefeningen correct uitvoerdt. Verder krijg je ook nog toegang tot een onlineprivéwebsite waar je een hoop video´s vindt die je helpen je doelen te behalen.

Met het Booty Specialisatie programma van den Blanken weet je zeker dat je effectief en doelgericht traint. Vanaf nu is het gedaan met voor niets zweten en stagnerende progressie. De komende zomer kun je er zeker van zijn dat je bikini goed zit en dat je ongeacht de stoel lekker kan zitten.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort