HOME

Cursussen & eBooks

 

Simpele Airfryer gerechten

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Simpele Airfryer Gerechten

Heb je al eens gehoord van een Airfryer? Dit is een frituurpan maar dan op hete lucht. Als je er al één hebt ben je je zeker al bewust van de mogelijkheden van dit keukenapparaat. Maar gebruik je deze mogelijkheden ook? Met het Airfryer Kookboek haal je een boek vol met heerlijke recepten voor je Airfryer in huis. Dus vanaf nu is het gedaan met de eenzijdige patat en frikandellen. Met het Airfryer Kookboek maak je de meest uiteenlopende gerechten om van te smullen.

De naam Airfryer zet je wellicht op het verkeerde been, want die geeft het idee dat het een frituur op lucht is. Toch kun je veel meer dan frituren met dit keukenapparaat. Zo bevat het Airfryer Kookboek 48 heerlijke gerechten die je makkelijk klaar maakt. Het boek bevat zowel gerechten voor ontbijt als diner en er zijn zoete en zoute gerechten. Dus of je nu voor jezelf kookt of voor het hele gezin, met het Airfryer Kookboek vind je altijd een gerecht wat past bij de gelegenheid.

Dus welke gerechten kun je nou allemaal klaarmaken? Wat dacht je van vers huisgemaakt brood? Ja, je kan brood bakken in de Airfryer. Daarnaast maak je ook eenvoudig exotische zoetigheden zoals Spaanse Churros of oer-Hollandse wentelteefjes. Verder maak je ook eenvoudig je favoriete oudjaarszoetigheden in dit apparaat klaar. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook een heerlijk mals biefstuk klaarmaken in de Airfryer. Of je het rare, medium of done wil, met het Airfryer Kookboek en de Airfryer kan het allemaal.

Na aankoop van het boek krijg je het meteen de volgende dag thuisbezorgt als je het voor 16:00 uur bestelt. Bovendien is de verzending gratis en kun je het boek retourneren als je niet tevreden bent. Naast deze voordelen krijg je ook nog eens wekelijks 10 gratis Airfryer recepten in je mailbox die niet in het boek staan.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social Media


Gerelateerde artikelen


Tags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort