HOME

Cursussen & eBooks

 

Sinterklaas en kerstliedjes op gitaar leren spelen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Sinterklaasliedjes en Kerstliedjes Gitaar

Sinterklaas staat weer voor de deur en je hebt nog altijd moeite met je gitaar? Als je toch graag je kinderen of andere familieleden verrast met wel gespeelde gitaarliedjes, doe dan de gitaar cursus van Koen Snoek. Met deze cursus leer je van ervaren gitarist Snoek 12 sinterklaasliedjes op je gitaar spelen.

In deze cursus leer je 12 liedjes maar dan op twee verschillende niveaus. Dat betekent dat je enerzijds de makkelijke versie kan leren waarbij je de gitaarakkoorden kan leren en de daarbij behorende slagjes. Anderzijds heb je de mogelijkheid om de liedjes van tablatuur te spelen.

Het grote voordeel van deze onlinecursus van Koen Snoek is dat je levenslang toegang krijgt tot al het cursusmateriaal. Daarnaast kun je door het feit dat de cursus online is op ieder voor jou geschikt moment waar je ook bent verder gaan. Verder train je lekker op je eigen tempo en maak je de kinderen om je heen ontzettend blij. Snoek met zijn grote ervaring als gitaarleraar weet bovendien precies hoe en wat die moet laten zien om jou te helpen bij het snel aanleren van deze Sinterklaasliedjes.

Snoek heeft daarom 24 professionele video opnames gemaakt waarmee jij direct aan de slag kan. Dus je gaat er werkelijk niets op achteruit ten opzichte van een muziekleraar van de muziekschool. Als klap op de vuurpijl bevat dit pakket ook nog eens 12 kerstliedjes. Deze cursus is precies op dezelfde manier als die van de Sinterklaasliedjes opgebouwd.

Wacht dus niet en begin meteen met het leren van deze populaire liedjes en maak iedere Decembermaand een onvergetelijke tijd. Als je nu je bestelling plaatst kun je meteen beginnen, want alle bestanden en informatie landt meteen na aankoop in je mailbox.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort