HOME

Cursussen & eBooks

 

Sinterklaasliedjes op gitaar leren spelen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

12 Sinterklaasliedjes op Gitaar

Zit je te denken: 'Hoe zou ik het 5 december feest naar een ander niveau kunnen tillen?' Denk je dat je wellicht je gitaarvaardigheden daarvoor kan gebruiken? Dat is zeker geen slecht idee, neem daarom eens een kijkje bij de cursus 'Sinterklaasliedjes op de Gitaar' van Koen Snoek. Met behulp van deze gave cursus ben jij binnen de kortste keren het middelpunt van ieder Sinterklaasfeest.

Koen Snoek is een ontzettend goede gitaardocent met jarenlange ervaring. Dit blijkt onder andere uit de doordachte manier waarmee hij je de liedjes aanleert. Hij gebruikt hiervoor onder andere meer dan 20 professionele video opnames waarbij hij je niet één, maar twee verschillende moeilijkheidsgraden aanleert. Op deze manier kun je als het kort dag is al rap een basis leren waarmee je uit de voeten kan. Wil je het professioneler aanpakken, dan leer je het hogere niveau met behulp van tonen uitleg.

Het geweldige van deze gespecialiseerde gitaarcursus is dat je hem waar dan ook kan volgen. Zolang je je gitaar en een apparaat met internettoegang bij je hebt. Met het deelnemen aan deze cursus krijg je namelijk direct toegang tot een online portaal waar je de rest van je leven bij kan. Daarbij kun je op je eigen tempo oefenen en krijg extra informatie bij iedere gitaarles. Zodoende leer jij gemakkelijk deze 12 populaire sinterklaasliedjes.

Bovendien is het geweldige aan deze cursus dat Koen hem blijft updaten. Zo krijg je regelmatig nieuwigheden in je mailbox waarmee je nog meer uit de lesstof haalt. Hiermee kun je blijven oefenen en zal je techniek continu met sprongen vooruit blijven gaan. Twijfel daarom niet en profiteer van deze gitaar cursus van Koen Snoek en wordt de held op ieder Sinterklaasfeest.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort