HOME

Cursussen & eBooks

 

Sociale Superster

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Met zelfvertrouwen Vrouwen Ontmoeten

Loop jij wel eens over straat en denk je de vrouw van je dromen te zien, maar ontbreekt het je aan de zelfverzekerdheid om een gesprek te openen? Heb je daarnaast moeite met het voeren van dit gesprek en er een succesvol vervolg, zoals een date, aan te geven? Dan is de cursus 'Sociale Superster' voor jou. In deze vierweekse cursus leer je alles wat je nodig hebt om ieder gesprek in wat voor omgeving dan ook om te zetten in een date of zelfs nog meer.

Met de videocursus Sociale Superster krijg je een hoop praktische handvaten om jezelf te veranderen in een sociaal dier wat leeft op nieuwe contacten maken. De gehele cursus is gefocust op het resultaat en helpt je bij het stap voor stap integreren van de kennis in je dagelijks leven. De cursus bevat onder andere 30 prikkelende missies die je op ieder moment kan uitvoeren om steeds weer een nieuw deel van het vrouwen versieren te leren. In totaal bevat het 7 uur video met ontzettend veel real-life interacties en voorbeelden.

Alles wat je in de cursus leert is geworteld in het FEAR-mechanisme. Dit staat voor Fun, vanaf nu ga je namelijk het vrouwen versieren met plezier aan. Expressie betekent dat je in staat bent om je authentieke zelf te zijn en de A staat voor angsten oplossen. Tot slot staat R voor nieuwe realiteit, dit is het resultaat van het toepassen van alle kennis.

Met Sociale Superster leer je niet alleen alles om een succesvolle vrouwenversierder te worden maar ook om jezelf veel zelfverzekerder te voelen. Vanaf nu heb je succes bij de vrouwen, voel je je op je gemak in wat voor situatie dan ook en is het gedaan met onzekerheid.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort