HOME

Cursussen & eBooks

 

Starten met Dropshipping WebwinkelSucces nl

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Starten met Dropshipping

Ben jij een eigenaar van een webwinkel en ben je op zoek naar (dropship-)leveranciers? Of ben je een ondernemer die meer wil weten over dropshipping? Lees dan het boek 'Starten met Dropshipping 3.0'. In dit e-boek leer je alles over het opzetten van een handel zonder dat je ook maar een vierkante centimeter opslagruimte nodig hebt. De succesvolle ondernemer en schrijver van het boek Kees van Dijk legt je precies uit hoe je dit doet.

Dropshipping is de kunst van het handelen zonder eigen voorraad. Zoals je waarschijnlijk weet is het hebben van een voorraad ontzettend duur. Dus als je dat probleem kan oplossen ben je meteen een grote kostenpost kwijt. Dropshipping is zo'n oplossing. Op deze manier ligt je voorraad op een centrale plek waar jij iedere keer als je iets verkoopt automatisch het product bij deze leverancier koopt. Bovendien neemt deze leverancier vaak ook de levering en de retours voor haar rekening.

Dit klinkt wellicht utopisch, maar toch zijn er een aantal valkuilen waar je voor moet oppassen. Gelukkig legt Kees van Dijk dat allemaal uit in zijn boek. Hij legt onder andere uit wat Dropshipping precies is en wat de grootste voordelen en nadelen van deze manier van handelen zijn. Daarnaast legt hij uit hoe je de juiste producten selecteert voor je niche en welke producten je absoluut niet moet verkopen. Zodoende stap je al over veelvoorkomende valkuilen heen en kun je direct beginnen met winst maken.

Wil jij je eigen webwinkel starten zonder veel risico te nemen? Lees dan Starten met Dropshipping en ontdek alles wat je nodig hebt om dit realiteit te maken. Als je nu het boek bestelt kun je meteen beginnen met lezen. Daarnaast krijg je bovendien nog gratis een bonus video over het vinden van goede leveranciers.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort