HOME

Cursussen & eBooks

 

Stoppen met Lijnen 12 weken Gezond en Gewicht

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Stoppen met Lijnen in 12 weken

Wil je duurzaam afslanken zonder deel te nemen aan vele overschatte crashdieten? Wil je bovendien dat je na het afslanken je gezonde leefstijl kan doorzetten? Doe dan de Cursus Stoppen met Lijnen van Gerdien Hopster. Hierin legt Voedingscoach & Lifestylebegeleider je exact uit hoe je dit bewerkstelligt. Ze gebruikt duidelijke informatie en handige tips bij het toepassen van deze nieuwe kennis. Het resultaat is dat je na de cursus een schat aan informatie rijker bent die je de rest van je leven bij je draagt.

Je leert tijdens de cursus hoe je gezonde leefstijl kan aanhouden zonder te lijnen. Je ontdekt hoe je een bewuste manier van eten, bewegen en mindset eenvoudig kan inpassen in je dagelijks leven. Het resultaat van deze aanpak is dat je over langere tijd gestaag kilo's gaat verliezen. Het gaat wellicht wat langzamer dan bij een strak dieet, maar het blijft nadien ook weg.

Je wordt ondersteund in dit proces via een online platform. Hier heb je altijd toegang toe en zie je alle informatie die je nodig hebt. Je krijgt weekmenu's om gezond te eten en je hebt toegang tot een online coach. Die helpt je bij het begelijden langs dit traject en staat voor je klaar als het even wat minder gaat. Tegelijkertijd is dit ook de persoon die al je vragen kan beantwoorden.

Al met al is de Cursus Stoppen met Lijnen een voltreffer als je als vrouw een oplossing zoekt voor je kilo overschot. Met het 12 weken pakket pak je een flinke korting ten opzichte van het 8 weken programma en je krijgt meer content. Hoe dan ook is het resultaat dat je je lichter voelt, meer zelfvertrouwen hebt en met meer energie door het leven gaat.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort