HOME

Cursussen & eBooks

 

Strakkebuikspieren Kettlebell Workout Mannen 16kg Kettlebell

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

16 Kilo Kettlebell Workout voor Mannen

Ben je op zoek naar een efficiënte wijze om een sterk, gespierd en bovendien strak lichaam te kweken? Wil je daarnaast een manier die niet te veel tijd neemt en zonder sportschoolbezoek je op deze weg helpt? Doe dan de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout voor Mannen. Dit is een bewezen methode van personal trainer Jesse van der Velde.

Door de korte trainingen die je eenvoudig thuis voor je tv uitvoert stimuleer je een belangrijk hormoon. Dit stofje heet 'groeihormoon' en stimuleert de vetverbranding. Met de ingenieuze trainingen van van der Velde weet je dus zeker dat je dit systeem aanspreekt. Hij heeft zich namelijk jarenlang verdiept in dit onderwerp en al deze kennis verwerkt in zijn trainingsfilosofie. Daarnaast leer je met de trainingen een hoop eenvoudige oefeningen die zeer functioneel zijn. Met iedere exercitie spreek je je hele lichaam aan en train je zowel kracht als stabiliteit.

Naast de trainingen leer je ook goede stretchtechnieken om blessures te voorkomen. Daarnaast helpt een grotere beweeglijkheid bij het beter uitvoeren van de oefeningen. Het mooie van de trainingsopzet is dat je alles thuis kan uitvoeren. Alle oefeningen kun je namelijk bekijken op verschillende dvd's. Die worden supersnel naar je toegestuurd zodat je direct kan beginnen. Op iedere dvd vind je een andere trainingsopzet. Afhankelijk van je doelen kies je daarbij de juiste vorm en kun je aan de slag. Dus voor kracht, conditie, vetverbranding of buikspieren, er zit altijd iets bij waarmee je jouw doelen bereikt.

Wacht daarom niet en profiteer bovendien van de vele literatuur die je ook krijgt toegestuurd. Je ontdekt alle achtergrondinformatie en hoe bijvoorbeeld je hormoonhuishouding werkt. Zodra je dit in de gaten hebt kun je nog efficiënter spieren bouwen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort