HOME

Cursussen & eBooks

 

Strakkebuikspieren Kettlebell Workout Vrouwen 4kg Kettlebell

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

4 Kilo Kettlebell Workout voor Vrouwen

Ben je als vrouw opzoek naar een goede methode om duurzaam vet te verliezen? Wil je daarnaast mooie ronde en strakke vormen die het gevolg zijn van een fit lichaam? Doe dan de Strakke buikspieren Kettlebell Workout Vrouwen. Dit is een uitvoerige methode waarbij personal trainer Jesse van der Velde je aan de hand neemt. Met zijn lange ervaring weet je zeker dat je succes boekt.

Het Strakke buikspieren Workout pakket bestaat uit vele DVD's met extra literatuur. Het programma van van der Velde is namelijk niet zomaar uit de lucht gegrepen. Er ligt een gedegen wetenschap achter zijn spectaculaire resultaten. Het draait hem namelijk allemaal om het groeihormoon. Wanneer je dit stimuleert bevorder je de vetverbranding. An de andere kant zijn er ook hormonen die het tegenovergestelde doen en ervoor zorgen dat je juist géén vet kan verliezen.

De Strakke buikspieren training is er in zijn geheel op gericht om het groeihormoon te bevorderen. Met de korte en krachtige kettlebell workouts gaat je hartslag omhoog en breng je een grote spanning op je lichaam. Toch, voordat je overbelast is de training alweer afgelopen. Op deze manier blijft je lichaam altijd in de ideale zone voor het afslanken.

Het mooie van de kettlebell training is dat je alle spieren in je lichaam bij iedere oefening traint. Geen isolatie maar volledig functionele exercities die zich goed door vertalen naar andere sporten.

Iedere DVD in het Strakke buikspieren pakket bevat een trainingsvorm. Waar de ene meer op vetverbranding is gericht, is de ander meer gericht op conditie. Toch, te allen tijde zijn de oefeningen eenvoudig aan te leren en kun je ze allemaal thuis voor je TV uitvoeren.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort