HOME

Cursussen & eBooks

 

Optiecursus bij Beursbox in Best

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Succesvol Belleggen met Opties

Je loopt al een tijdje op de beurs rond maar je hebt nog niet echt mooie winst weten te boeken. Daarnaast lijkt het alsof iedereen om je heen wel flink geld verdient. Klinkt dat bekend? Als dat het geval is kun je je voordeel doen met de Optiecursus bij Beursbox. Hierin leer je alles over opties en hoe je belegt met deze vorm van aandelen.

De schrijver Tom Lassing is al sinds 2001 actief op het gebied van beleggen en helpt sindsdien met het verspreiden van de beste informatie. Je leert eenvoudig over wat opties nou eigenlijk zijn en hoe ze werken. Daarna leer je hoe je er structureel geld mee kan verdienen.

Deze cursus is maar één avond en vindt plaats in Best in Noord-Brabant. Daar neemt Lassing rustig de tijd om de basis met je door te nemen en je vragen te beantwoorden. Hij geeft op zijn website al duidelijk aan dat het geen ingewikkelde wetenschap is. Je moet alleen even ontdekken hoe.

Zodoende ontdek je dat opties niet moeilijk zijn en je ook niet veel risico hoeft te lopen. Daarnaast heb je door de affiniteit op dit gebied meer keuzemogelijkheden op de beurs en ben je je bewust van alles wat erachter steekt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Het resultaat hiervan is dat je betere beslissingen kan nemen die je op den duur meer geld gaan opleveren. En alsof dat nog niet genoeg is, weet je ook hoe je opties moet schrijven en hoe je hiervan kan profiteren voor je eigen portefeuille.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort