HOME

Cursussen & eBooks

 

Summer Detox FRESH START

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Summer Detox 10 dagen Kuur

De zomer komt er alweer aan en jij hebt het gevoel dat je bikini van vorig jaar niet gaat passen? Dat is goed mogelijk, maar wacht nog even met een nieuwe kopen. Miss Natural Lifestyle heeft namelijk een super Summer Detox Fresh Start programma waarmee ze je helpt om je lichaam opnieuw te starten. Je neemt een paar dagen pauze van de sleur waar je in zit, en je geeft je lichaam de kans om te herstellen en een nieuwe energievoorraad op te bouwen.

Tijdens deze detox ga je aan de hand van verschillende sapjes je lichaam reinigen. Daarnaast geven de kruidenmixen je body rust en voedt het uitgeputte hormoonklieren. De kuur duurt 10 dagen en is opgebouwd uit verschillende onderdelen. De eerste drie dagen zijn de afbouwdagen. Tijdens deze periode ga je volledig natuurlijk en minder eten. Op deze manier kan je lichaam wennen aan de sap dagen die voor de deur staan, en zal je minder hongerlijden. Daarnaast zorg je er op deze manier voor dat je lichaam optimaal ontvankelijk is voor de kuur. Dit bevordert de resultaten.

Vervolgens ga je vanaf dag 4 daadwerkelijk met de detox sappen aan de slag. Tot en met dag 7 drink je 10 verschillende recepten die je helpen bij het reinigen van je lichaam. Tegelijkertijd ontvang je advies over het gebruik van voedingssupplementen en zorg je er zonder meer voor dat je niet uithongert.

Als je door deze periode heen bent is het weer tijd om op te bouwen. Aangezien je net een tijdje bijna niks hebt gegeten is je lichaam niet voorbereidt om grote hoeveelheden eten te verteren. Het is daarom van belang dat je langzaam opbouwt met hoeveelheden en etenssoorten.

Uiteindelijk zorg je er op deze manier voor dat je in 10 dagen je lichaam herstart. Nadien zit je weer vol energie, past je vel beter om je lichaam en kun je weer volop van je tijd genieten.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort