HOME

Cursussen & eBooks

 

Summer Detox THEE en GREENS

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Summer Detox Thee en Greens

Staat de zomer voor de deur maar zit je je nog altijd af te vragen of je je bikini van afgelopen jaar nog past? Kamp je daarnaast met een gebrekkig zelfvertrouwen, overgewicht en ervaar je vaak ook nog eens een gebrek aan energie? Als je hier last van hebt is het een goed idee om het 'Summer Detox' programma van Miss Natural Lifestyle te doen.

Met dit programma helpt Eva van Zeeland van Miss Natural je bij het verbeteren van je zelfvertrouwen en het reinigen van je lichaam. Deze 10-daagse detox kuur richt zich namelijk zowel op lichaam als geest. Na deze zuiverende detox ga je meer calorien verbranden zonder dat je ook maar iets meer doet en ga je letterlijk strakker in je vel zitten. Daarnaast krijg je meer energie en gaat je humeur er stukken op vooruit.

Voordat je begint aan de detox krijg je het complete Summer Detox plan waarin je de hele hoe en wat van de detox leert. Daarna begin je eerst met de afbouwfase waarin je je lichaam optimaal voorbereidt op de detox en bovendien ervoor zorgt dat je maximale resultaten behaalt. Daarna doe je de detox zelf met behulp van verschillende sapjes. Je hoeft je niet druk te maken over hoe je ze maakt want voordat je uberhaupt begint heb je alle recepten al in huis. Dan, nadat je dit deel succesvol hebt doorlopen ga je langzaam weer opbouwen. Hiermee garandeer je langdurige resultaten en laat je je lichaam weer wennen aan eten.

Als jij meer zelfvertrouwen en energie wil en daarnaast een kilootje minder terwijl je je lichaam reinigt? Dan is de Summer Detox voor jou. Hiermee treed je de zomer namelijk gezond en vol energie tegemoet. Bovendien krijgt je je zelfvertrouwen een boost en je gaat stralend over het strand.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort