HOME

Cursussen & eBooks

 

Superwoman programma

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Superwoman Programma

Ben je klaar met het ronddragen van die overtollige kilo's en wil je daarnaast een strakker en sterker lichaam? Wil je dit tegelijkertijd op een duurzame en verantwoorde manier doen? Dan is het verstandig om een goed trainingsprogramma te kiezen wat je van zowel een goed trainingsplan als achtergrondinformatie en instructie voorziet.

Het Superwoman programma van personal trainer Selma Guiking is zo'n programma. Dit programma is opgedeeld in 10 weken zodat je daadwerkelijk resultaten boekt op de lange termijn. Daarvoor krijg je 5 dagen per week een heldere trainingsvideo die je mee kan doen bij je thuis. Het maakt voor dit programma namelijk niet uit waar je bent, alle oefeningen kun je zonder apparaten uitvoeren. Daarnaast krijg je er het Superwoman Trainingsschema bij wat je helpt om tijdens deze periode goed overzicht te houden.

Het grote voordeel van dit programma is dat iedere training maar 10 minuten duurt. Daardoor kun je altijd een training in je drukke dagprogramma inplannen. Het gevolg hiervan is dat in tegenstelling tot andere trainingsprogramma's, die je al snel overvragen, je altijd resultaat boekt. Binnen 10 weken transformeer jij jezelf met gemak in iemand met een actieve en gezonde leefstijl. Bovendien kun je direct beginnen, het e-book krijg je namelijk meteen na aanschaf in je mailbox.

Na het doorlopen van het Superwoman programma weet je zeker dat je fitter en in betere conditie bent. Je hebt een strakker lichaam en je kan een maatje kleinere kleren gaan kopen. Daarnaast heb je meer zelfvertrouwen en ga je stralen als nooit tevoren. Bovendien heb je veel meer energie en heb je iedere dag weer succes met alles wat je doet.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort