HOME

Cursussen & eBooks

 

Tarot cursus

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Tarot Kaarten Lezen

Zou je graag het verleden, het heden en de toekomst beter willen begrijpen? Zou je daarbij graag met deze kennis andere mensen willen helpen? Doe dan de Tarot Cursus van Lenormand. Met deze onlinecursus leer je alles wat je nodig hebt om succesvol met Tarotkaarten aan het werk te kunnen gaan.

Je leert onder andere de betekenis van alles tarotkaarten en hoe je de betekenissen van verschillende combinaties kan aanvoelen. Daarnaast leer je de complete geschiedenis van Tarot, van hoe het ooit begon tot hoe het vandaag de dag gebruikt wordt. Verder leer je ook nog geheimen van de kaarten die normalerwijze alleen aan consulenten met jarenlange ervaring is uitbesteedt.

Het voordeel van deze spannende en verrijkende cursus is dat je hem volledig online kan volgen. Je kan dus wanneer je maar wil op je eigen tempo de cursus doorlopen. Het ontwikkelen van je derde oog en intuïtie is namelijk een veelbetekenend proces. Doordat je zelf altijd de touwtjes in handen hebt tijdens deze cursus kun je die ontwikkeling zoveel mogelijk optimaliseren.

Na het doen van de Tarot Cursus zul je met een veel groter bewustzijn door het leven gaan. Deze kun je gebruiken om de geheimen over werk, familie, ziekte en liefde te onthullen. Maar dat niet alleen, je kan met deze nieuwe staat van zijn ook je dagelijks leven van een extra dimensie te voorzien. Zo straal je veel meer wijsheid en voel je je zelfverzekerder met deze speciale kennis op zak.

Profiteer daarom van deze unieke cursus en krijg bovendien het E-book Paranormaal Ontwaken cadeau. Aan de hand hiervan leer je met speciaal geselecteerde oefeningen om je paranormale vermogens te verbeteren.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort