HOME

Cursussen & eBooks

 

Tinder Dating Toolkit

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Vrouwen Versieren op Tinder

Wil je graag een leuke vrouw ontmoeten en maak je bijvoorbeeld gebruik van Tinder? Kom je regelmatig in gesprekken met veelbelovende vrouwen terecht maar weet je niet hoe verder te gaan? Dit is te begrijpen want het is best ingewikkeld om door te hebben wat je wanneer moet zeggen en tegelijkertijd je zenuwen in check houden. Toch, als je het 'Versieren op de App' pakket doorneemt weet je precies wat je te doen staat.

Dit pakket is ontwikkeld door medeoprichter van MasterFlirt, Tim Gorny. Al meer dan 10 jaar is hij actief op het gebied van succes met vrouwen en persoonlijke ontwikkeling. Met zijn Versieren op de App pakket helpt hij je om al je digitale interacties om te zetten in succes.

Je ontdekt onder andere de mindset waarmee je het online chatten moet benaderen en de 5 belangrijkste principes voor succes op dit gebied. Daarnaast leer je de structuur van een goed chatsessie en een heleboel openingszinnen die werken. Verder krijg je ook nog een heleboel video´s vol praktische tips en informatie om beter te chatten. Tot slot ontvang je nog een hoop voorbeelden en analyses van echte chatconversaties.

Na het doen van deze cursus begrijp jij de wereld van het online chatten. Je kent de drie fases van het chatten en je weet altijd in welke je je bevindt. Dit zorgt ervoor dat jij iedere keer het juiste trucje kan toepassen en dat succes altijd binnen handbereik is. Verder weet je welke vragen je moet stellen waar zij altijd uitgebreid reageert en je maakt zonder wanhopig over te komen de transitie naar seksueel chat. Met de cursus Versieren op de App is de chat geen einde, maar het begin van een spannende interactie met vrouwen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort