HOME

Cursussen & eBooks

 

Top Job

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Welke Baan past bij mij TopJob

Ben je bijna klaar met studeren maar maak je je toch een beetje zorgen over wat nou een geschikte baan voor je is? Of, ben je niet gelukkig met je huidige baan en zoek je een nieuwe richting? In beide gevallen is het Top Job programma een goede oplossing. Dit programma is ontwikkeld door Robert Benninga, een specialist op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het kiezen van de juiste baan. Jarenlang coacht hij al mensen zowel persoonlijk als met andere programma's. Hij deelde zijn kennis tot nu toe met rond de 300.000 mensen in 51 verschillende mensen.

Tijdens deze spannende rit ontdekte hij een waarheid die hij deelt in het Top Job programma: 'Je hebt enkel invloed op jezelf'. Benninga gelooft namelijk dat je zelf je mogelijkheden leeft. Dat betekent dat jij zelfverantwoordelijk bent voor wat je te wachten staat. Wellicht is dit wat overweldigend, maar hij heeft niet voor niets het Top Job programma ontwikkelt. Hiermee ontdek jij namelijk exact wat je wil en wat je nodig hebt om de beste baan voor jou te realiseren.

In het programma ontdek je jouw ideale baan en krijg je concrete tips voor bij het solliciteren. Verder ontvang je een hoop inspiratie waarmee je jouw mindset kan verbeteren en ontwikkel je een vernieuwende en frisse kijk op je toekomst. Bovendien betaal je veel minder dan voor een één op één coaching terwijl je altijd toegang hebt tot het platform.

De cursus bestaat uit een programma voor 25 dagen waarin je 25 opdrachten gaat maken. Er zijn 50 video's waarin Benninga zowel de theorie als alle opdrachten uitlegt. Zodoende weet je altijd waar je aan toe bent en kun je altijd op je eigen tempo leren. En voordat je het weet is er weer licht aan het eind van de tunnel en word jij je bewust van wat je wil en welke stappen je daarvoor moet zetten. Daarbij kun je er zeker van zijn dat je voor iedere ontwikkeling de juiste informatie uit deze cursus hebt ontvangen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort