HOME

Cursussen & eBooks

 

Verkopen via Strategiesessies MP aanbieding

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Meer Verkopen door Waardevolle Gesprekken

Sta jij op het punt een onderneming te starten of ben je iemand die al langer bezig met een eigen bedrijf? Heb je daarnaast vragen of moeite met het verkopen van je producten? Dit zijn absoluut geen ongewone problemen, want waar leer je nou effectief verkopen? Als je nu denkt dat je een overdreven verkoopgesprek moet leren vol met leugens, niets is minder waar. Stijn Zeeman van TheNextTrainer legt je in zijn Webinar Verkopen via Strategiesessies hoe dit wel in zijn werk gaat.

Als ondernemer merkte Stijn zelf kort na opstarten van zijn bedrijf dat het verkopen van zijn services een flinke uitdaging was. Uren koffiedrinken, met potentiele klanten praten en een hele boel tips geven over hoe en wat ze kunnen doen om hun problemen op te lossen liepen allemaal op niets uit.

Hij realiseerde zich dat de sleutel lag in het feit dat hij geen duidelijke verkoopstrategie had. Stijn en zijn collega's deden maar wat en lieten hun potentiele klanten met grote verwarring achter. Na verloop van tijd realiseerde het bedrijf zich dit en ging ze overstag. Vanaf nu werden er geen verkoopgesprekken meer gevoerd maar strategiesessies. Gesprekken waarbij wordt gefocust op het uitvinden wat het probleem van de client is en wat hij daarmee wil. Je bent in dit gesprek geen verkoper maar een adviseur. Je helpt de client bij het uitvinden van zijn problemen en hoe hij die mogelijkerwijze kan oplossen.

Als klap op de vuurpijl weet jij natuurlijk hoe je het probleem kan oplossen en ook kan uitvoeren en in welk tijdsbestek. Het mooie na dit gesprek is dat de client een duidelijk idee heeft van wat de mogelijkheden zijn en wat hem te wachten staat.

Wil jij dergelijke gestructureerde strategieën leren om je van meer verkopen te verzekeren? Wacht dan niet en begin met de Webinar om af te rekenen met zenuwleien en koffiedrinken, en te beginnen met geld verdienen.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort