HOME

Cursussen & eBooks

 

Video cursus LeNormand PLUS E Book Paranormaal Ontwaken

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Lenormand Kaarten Leggen Waarzeggen

Ben je op zoek naar een manier om meer te begrijpen van de paranormale wereld? Wil je daarnaast andere mensen van dienst zijn bij het ontwaken in deze intrigerende wereld? Doe dan de Videocursus over LeNormand kaarten. Hierin leer je alle geheimen van Mlle Le Normand kennen aan de hand van een hoop praktische en professionele video's.

Je leert alles over de 36 verschillende kaarten en de combinaties. Daarnaast ontvang je de e-book waarin ze allemaal beschreven staan. Zodoende heb je de tijd om ze goed te begrijpen en je in te beelden wat hun uitwerking is. Je krijgt voldoende informatie om zelfvertrouwen te ontwikkelen voor het gebruik van deze kaarten en inzichten waarmee je zowel je eigen als een ander zijn realiteit kan veranderen. Je ontdekt de geheimen over werk, familie, ziekte en geluk. Maar dat is nog niet alles.

Je krijgt namelijk ook de kracht om geheimen over liefde en je exen te onthullen. Dit alles leer je met behulp van een praktische opzet die zowel de gevorderde, of beginner op het gebied van paranormaliteit in staat stelt ermee aan de slag te gaan.

Verder leer je in deze cursus alles over de geschiedenis van Mlle LeNormand en de verschillende kaartcombinaties. Je leert ze aanvoelen en toepassen. Je ontdekt wat de verschillende betekenissen zijn wat betreft de combinaties en hoe ze uitspraak doen over gezondheid. Daarnaast ontdek je de geheimen van de kaarten die normaal alleen door ervaren consulenten worden toegepast. En dan is er nog dit, je krijgt namelijk niet alleen de cursus voor deze scherpe prijs, je krijgt ook nog eens het e-book Paranormaal Ontwaken cadeau.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort