HOME

Cursussen & eBooks

 

Vogel Verrijking Voorkomt Verveling

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Vogel Verrijking

Je hebt een papegaai of parkiet en je merkt ongewenst gedrag. Dat is, hij begint veren te plukken, hij bijt en schreeuwt. Als je je op zo’n moment ergert, is dat volledig te begrijpen. De vraag is nu natuurlijk, hoe los je dit gedrag op? Het antwoord hierop is: “Verrijking”. Dat klinkt als een vage term maar het betekent dat het belangrijk is om je gevleugelde vriend bezig te houden. De hele dag in een kooi zitten maakt iedereen gek. Ook een papegaai of parkiet.

In de spoedcursus verrijking voor Papegaai & Parkiet leer je alles over hoe je dit het beste opzet. Zo leer je wat vogelverrijking is, wat voor soorten er zijn en welke details van belang zijn voor je favoriete kormsnavel.

Daarnaast leer je hoe je eenvoudig zelf speelgoed maakt en vele euro’s bespaart. Het mooie hierbij is dat je al deze vaardigheden van achter je scherm kan ontwikkelen. Je kan iedere les namelijk zowel op je computer als op je tablet, telefoon of tv bekijken.

Verder is een deel van de cursus toegespitst op het begrijpen van de natuurlijke behoeften van je vogel. Dit is het startpunt van ieder vogelverrijking traject. Iedere vogel is namelijk anders en heeft daarom een andere aanpak nodig. Zodra je dit door hebt weet je precies wat voor speeltjes je kan maken en zorg je ervoor dat je papegaai of parkiet zich altijd vermaakt, ook wanneer je niet thuis bent.

Het mooie van de Vogel Verrijking cursus is dat er zowel en gratis als betaalde versie is. Zodoende kun je risicovrij beginnen en kun je later altijd nog beslissen of je wil investeren.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social Media


Gerelateerde artikelen


Tags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort