HOME

Cursussen & eBooks

 

Voor Altijd Jong 3 DVD set incl Bonussen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Voor altijd Jong

Heb jij moeite met je gewicht te blijven en zou je graag meer energie willen hebben? Merk jij dat het ouder worden je niet onberoerd raakt en zou je toch graag gezond blijven? Met Voor Altijd Jong in 12 Stappen van personal trainer en schrijver Jesse van der Velde haal je een praktische gids in huis die je door dit proces heen loodst.

Van der Velde helpt je begrijpen dat ons lichaam veroudert omdat bepaalde hormonen die anti-aging functies hebben afnemen. Eén van die hormonen is het essentiële groeihormoon. Een gebrek hieraan zorgt onder andere voor minder spiermassa, meer vetopslag, een vergrote kans op botbreuken en minder energie. Heb jij nu het vermoeden dat je groeihormoon wel eens vermindert zou kunnen zijn, treur dan niet.

Met onze levensstijl kunnen we namelijk onze hormoonhuishouding beïnvloeden. Dat betekent dus dat we ook het proces van ouder worden kunnen beïnvloeden. Het Voor Altijd Jong in 12 Stappen van van der Velde helpt je bij het vermeerderen van onder andere groeihormoon op natuurlijke wijze. Bovendien hoef je niet je hele voedingspatroon om te gooien, hoef je geen strikt dieet te volgen en hoef je niet urenlang naar de sportschool.

Met het 12 Stappen Plan leer je daarentegen hoe je in een paar minuten een smoothie maakt waarmee je in één keer je dagelijkse behoefte groente en fruit binnen krijgt. Daarnaast leer je denkpatroon met betrekking tot stress te veranderen en welke lunch je gemakkelijk mee kan nemen naar je werk. Verder leer je hoe je door één specifiek voedingsmiddel weg te laten je van je lichaam een echte vetverbrander maakt. En tot slot leer je wat je `s avonds kan eten en in welke vetten je kan bakken.

Met het Voor Altijd Jong plan van van der Velde haal jij een praktische gids in huis die je helpt om dit proces te doorlopen. Je leert over meerdere om je nieuwe kennis te implementeren en voorgoed af te rekenen met ongezonde gewoontes. Met Voor Altijd Jong weet jij zeker dat je ongeacht je leeftijd je altijd vol energie zit.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort