HOME

Cursussen & eBooks

 

Conversatie Koning

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Vrouwen Versieren van Conversatie Koning

Voel je je onzeker bij het benaderen van vrouwen en heb je moeite met het kiezen van de juiste woorden? Sta je bovendien vaak met de bek vol tanden en beland je keer op keer in de friend zone? Dat is irritant en zeker niet waar je naar op zoek bent. Wat zou het toch fijn zijn als je gewoon een keer die leuke vrouw kan zoenen zonder dat je je onzeker en gespannen hoeft te voelen.

Met de cursus Conversatie Koning reken je af met je onzekerheden omtrent vrouwen en leer je hoe je iedere keer succes hebt. Deze cursus doe je gemakkelijk online in je vertrouwde thuisomgeving. Na het doorlopen van de zes modules weet je precies wat en wanneer je moet zeggen en ben je voorbereid op iedere mogelijke situatie die je kan tegenkomen bij het daten van vrouwen. Zo weet je altijd wat je moet doen bij pijnlijke stiltes en hoe je saaie vragen ombuigt. Daarnaast weet je hoe je moet reageren als ze je uitdaagt en weet je op welke verhalen je kan terugvallen. Verder leer je ook nog eens de beste flirtzinnen en welke oneliners en grapjes je altijd in een gesprek kan gooien.

Verder leer je specifiek wat de juiste verhouding is tussen spreken en luisteren en ontwikkel je een sociale mindset. Ook weet je welke vijf gespreksonderwerpen je altijd kan aansnijden en leer je hoe je meer flow in je gesprekken creëert. Bovendien krijg je ook nog voorbeeldzinnen, vragen die mensen verliefd op elkaar maken en nog veel meer!

Conversatie Koning is voor iedere man die zijn interactie met vrouwen naar een hoger niveau wil tillen. Als klap op de vuurpijl vergroot je je kansen op succes enorm bij je volgende date.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort