HOME

Cursussen & eBooks

 

Waarom gaan mensen vreemd

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Waarom gaan mensen vreemd

Het plegen van overspel of vreemdgaan is iets dat veel vreugde maar ook pijn tot oorzaak kan hebben. Op deze pagina vindt u tal van informatie over vreemdgaan, waarom mensen overspel plegen, wat er aan gedaan kan worden en andere tips. Ook kunt u hier reacties achter laten. Reageren op artikelen of uw verhaal kwijt. U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen of artikel suggesties. Veel plezier!

Vreemdgaan is seksueel contact met iemand anders dan je eigen partner, zonder dat deze er vanaf weet. Op zich heel duidelijk. Er zijn verschillende gradaties van vreemdgaan. Zo vindt de één dat een kus op de mond al overspel, terwijl het bij een ander pas zo ver is als de partner het bed met een ander deelt.

Wat is de reden van vreemdgaan?

Laten we eerst duidelijk stellen dat het geen vreemdgaan is als je samen met je partner duidelijke afspraken hebt gemaakt over het hebben van meerdere sekspartners. Een open relatie komt vaker voor dan je zou denken. Maar als deze afspraken niet zijn gemaakt, wat zijn dan de redenen van het vreemdgaan? Dit is uiteenlopend. Misschien botert het al een tijdje niet in de relatie, waardoor er haast automatisch minder wordt gevreeën. Het is vaak een kwestie van tijd tot een van de twee uiteindelijk besluit om zijn of haar seksuele gerieven ergens anders te halen. Bij sommige mensen begint het na een aantal jaren te kriebelen. Ze kunnen maar niet wennen aan het idee de rest van hun leven met één persoon te vrijen en zoeken daarom een ander voor 'erbij'. En uiteraard zijn er mensen die het altijd al eens hebben willen doen, al was het alleen maar om de spanning.

Vreemdgaan geen schuldgevoel?

Elke man koestert de gedachte. Hoe zou het zijn als je met die super uitdagende mooie vrouwen eens lekker vreemd zou kunnen gaan. Maar zou je dan wel of geen schuld gevoel eraan over houden? Gek genoeg blijkt het dat wanneer je vreemdgaat met een knappere dame dan je huidige vrouw dat je er geen schuldgevoel aan overhoud. Echter gaan de meeste mannen vaak vreemd met een minder aantrekkelijke vrouw. Waardoor de kans op schuldgevoel tegen hen gaat werken.

Hoe weet ik of mijn partner vreemdgaat?

Is je partner je gewoon trouw of juist ontrouw? Veel mensen twijfelen hierover. Dit komt soms voort uit hun eigen jaloezie, maar er zijn in veel gevallen gegronde redenen voor. Als je twijfelt, zijn er een aantal signalen om overspel te kunnen herkennen. Misschien heb je al enige tijd het vermoeden dat je man een affaire heeft, maar echt heel zeker weten doe je het niet. Om je twijfel weg te nemen hebben wij een aantal dingen op een rijtje gezet waarmee je kunt herkennen dat je partner vreemd gaat. Er zijn een aantal dingen die waar je op kunt letten als je het vermoeden hebt dat je partner vreemdgaat. Hieronder beschrijven wij een aantal signalen die op vreemdgaan kunnen duiden.

 • Misschien heeft je man ineens meer aandacht voor zijn uiterlijk gekregen of past hij dingen aan, zoals de manier waarop hij zich kleedt, zijn kapsel, de geurtjes die hij draagt. Als je hem vraagt waarom hij ineens zoveel aandacht aan zijn uiterlijk aan het besteden is, zal hij geen definitief antwoord geven.
 • Stelt hij ineens vragen over wanneer jij wel of niet thuis bent? Op zich niet zo heel erg vreemd, maar als hij dit met regelmaat gaat doen, kan dat een teken zijn dat hij overspel plegen wil. Stimuleert hij je om vaker naar je vrienden te gaan en meer met hen te gaan ondernemen en wil hij weten wanneer je weggaat en thuiskomt? Ook dit zijn overduidelijke signalen.
 • Het kan een teken zijn dat er iets mis is, als hij ineens heel gemeen en kortaf tegen je gaat doen, zonder daar eigenlijk een gegronde reden voor te hebben. Als hij namelijk ruzie met jou maakt, probeert hij op die manier goed te praten wat hijzelf eigenlijk fout doet. vreemdgaan, waarom vreemdgaan, vreemdgaan tips, overspel
 • Krijgt hij steeds vreemde telefoontjes, vaak op de meest vreemde tijdstippen? Loopt hij steeds weg als hij opneemt of drukt hij de telefoon angstvallig weg? Of misschien valt het je op dat hij snel ophangt, zodra jij binnenkomt. Mocht je eerder altijd op zijn mobieltje kijken en is dat ineens voorbij?
 • Normaal gesproken gaat je partner altijd met een pinpas op stap, maar ineens laat hij of zij deze thuis om alleen met contant geld de deur uit te gaan. Mocht je partner vreemdgaan, dan zijn de uitgaven niet na te gaan doordat de pinpas hier niet voor wordt gebruikt.
 • Je partner houdt ervan om te gaan sporten, iets wat je ook ten zeerste aan mag moedigen. Maar de laatste tijd gaat hij niet alleen veel vaker, maar hij komt ook steeds later als anders thuis. Daarnaast merk je ook niet echt aan hem dat hij er fysiek op vooruit gaat. Er is dus hoogst waarschijnlijk iets anders aan de hand.
 • Een signaal waarbij ook vaak alarmbellen gaan rinkelen is wanneer je partner achter de computer zit en snel alle geopende vensters weg klikt zodra je de kamer binnenkomt. Er is iets wat je niet mag zien, zoveel is duidelijk. Als hij/zij ook nog eens met grote regelmaat de geschiedenis van de browser verwijdert, is dat een van de duidelijkste signalen van overspel.
 • Ga de gespecificeerde nota van de telefoonrekening van je partner na. Als er ineens opvallend veel lange gesprekken naar een voor jou vreemd nummer zijn, is de kans groot dat hij of zij met een ander liefje aan het bellen is. Vaak zegt degene die aan een affaire begonnen is de gespecificeerde nota op, zodat niemand na kan gaan met wie er is gebeld, vooral zijn of haar partner niet.
 • Kijk de portemonnee van je partner na. In iedere normale situatie is dit in principe “not done”, maar als je geliefde vreemdgaat, wil je absolute zekerheid hebben. Kijk of er vreemde bonnetjes te vinden zijn, zoals van hotelkamers en restaurants.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden om te herkennen dat je partner een affaire heeft. Echt zeker weten kun je het op deze manier natuurlijk nooit. Denk in ieder geval goed na voordat je hem van overspel gaat beschuldigen. Want als het namelijk niet zo is, kan dit erge schade aan jullie relatie aanrichten. Wees absoluut zeker van je zaak alvorens je hem hiermee confronteert. Observeer alles rustig, misschien zijn er wel andere redenen voor zijn veranderde gedrag. Als de signalen duidelijk zijn, wil je er toch echt achter komen of je geliefde daadwerkelijk met een ander tussen de lakens kruipt.

Waarom gaat mijn partner vreemd?

 • Vreemdgaan als wraak. Vreemdgaan als wraak klinkt heel laag. Toch blijkt uit onderzoek dat veel mannen en vrouwen die een gelukkig stel vormen uit wraak vreemdgaan. Vaak is men langdurig omtrent 1 aspect van hun relatie ontevreden of voelt zich niet begrepen. Hierdoor kan het liefdesleven natuurlijk een onnodige behoorlijk deuk op lopen. Dit is een grondbeginsel voor de gedachte van vreemdgaan als wraak.
 • Het niet kunnen bespreken van bepaalde relatie problemen. Wanneer 1 van de partner niet op alle vlakken van het liefdesgebied tevreden kan worden gesteld.
 • Als reactie op jaloezie. Wanneer een relatie in een dieper dal komt en er een ruimte ontstaat waarin het monogame deel van de relatie in twijfel wordt getrokken. Door elkaar teveel ruimte geven om te flirten met andere mannen en vrouwen.

Waar gaan de meeste mensen vreemd?

Misschien lag het al erg voor de hand. Maar heeft niet iedereen een smartphone, laptop of tablet! Via het internet zijn er vele websites. Ook zijn er enkele pikantere dating websites waar veel mannen en vrouwen rondhangen die soms een slippertje willen maken. Ze willen hun partner eigenlijk niet kwijt, noch bedriegen, toch is het een hele spannende bijkomstigheid omdat al deze mensen beseffen dat ze lang niet alleen met deze gedachten en gevoelens rond lopen.

Je partner gaat vreemd, wat nu?

Als je erachter komt dat je partner vreemdgaat, kun je hem of haar hier het beste mee confronteren. Het is misschien niet leuk om te doen, niemand wil dat zijn man of vrouw een affaire heeft. Maar als je jullie relatie nog wilt proberen te redden, is dit toch de beste oplossing. Praat er met elkaar over en zoek samen uit hoe je de relatie kunt verbeteren, zodat dit soort situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Waarom gaan mannen vaak vreemd met minder aantrekkelijke vrouwen?

 • Het kost minder inspanning om een dergelijke vrouw om hun vinger te binden.
 • Men weet dat deze vrouwen er veel voor over hebben om met een man zoals jezelf in bed te eindigen.
 • Wij mannen spelen graag in op de onzekerheden van deze vrouwen en misleiden ze daarom erg eenvoudig.

Vreemdgaan hoe doe je dat?

Er is een groeiende groep mensen die veel belangstelling hebben voor het taboe onderwerp Vreemdgaan. Veel mensen vragen zich dan af 'Vreemdgaan hoe doe je dat'. Eigenlijk is vreemdgaan helemaal niet zo lastig te verklaren. Elke man en vrouw in Nederland wordt er dagelijks mee verleid. Zodra je in de ochtend je huis verlaat zie je allerlei aantrekkelijke personen. Alleen al die snelle beoordeling laat jou afwegen of jij mogelijk iets met deze vrouw zou willen doen. Natuurlijk doe je dit niet… en andere juist wel. Dit noem je vreemdgaan.

Hoe ga ik vreemd?

Veel mannen hebben het wel altijd over vreemdgaan. Maar als je al erg lang een relatie hebt, dan is het erg lastig als puntje bij paaltje komt. Wij gaan daarom advies geven over hoe je succesvol vreemd kunt gaan. Hoe je voor te bereiden om de diverse aspecten als contact leggen, flirten, verleiden en beminnen tot het moment van intimiteit en wederom afscheid nemen van elkaar. Stel, je wilt vreemdgaan. Dan zijn er verschillende manieren om dit te doen. Zo zijn er verschillende websites die vreemdgaan aansporen. Daar kun je mannen en vrouwen vinden die hetzelfde als jij willen; een spannende affaire naast hun vaste relatie. Ook kun je contactadvertenties op het internet of in de krant zoeken of plaatsen. En dan is er natuurlijk ook nog die ene collega waar je altijd mee flirt. Misschien heeft die ook wel zin in een verzetje.

Hoe ga je discreet vreemd?

Hoe kan ik vreemdgaan? Wij gaan je onderstaand tips vertellen hoe jij ongezien keer op keer vreemd kunt gaan. En we spreken nu niet over gewoon een keertje klef met een andere dame kussen. Hoofd oorzaken waarom mannen een vreemdgaan willen gaan: Wanneer je als man single bent is het al lastig genoeg om aan een leuke vrouw te komen. Krijg je eindelijk de aandacht van een redelijke leuke dame, dan storten wij mannen ons hier volledig op. Natuurlijk is het de eerste maanden of zelfs jaren absoluut een feest en genot. Tot je begint te beseffen dat er nog veel meer dames, die op dit moment steeds meer jou interesse beginnen te wekken veel al naar jou kijken. Of dat je eigenlijk juist om je relaties weer spannender te maken wel eens jou hele handeltje in onbekend water zou willen dompelen.

Als eerste lijkt het mij belangrijk om vast te stellen wat je precies wilt bereiken. Wil je het eenmalig, of wil je hier je hobby van gaan maken? Daarna is het belangrijk om een wegwerp telefoontje met prepaid sim te kopen en een anoniem emailadres aan te maken. Zorg er altijd voor dat je in cognito modus deze mail gebruikt en sla nooit het wachtwoord op je computer op. Indien je toch je eigen smartphone wilt gebruiken, gebruik dan de browsers incognito modus en of een app waarmee je bepaalde bestanden in een geheime map op je smartphone op kunt slaan. Heb je alle voorbereiding gereed? Dan is het zover voor de magie!

Je moet er natuurlijk voor zorgen dat je nooit je kaartenhuis zoals een relatie of je huwelijk in gevaar zult brengen. Gebruik daarom ook nooit je eigen naam als je contact legt met andere vrouwen. Zorg ook tevens dat ze je niet kennen en ook niet via via kunnen achterhalen. Hiernaast is het ook belangrijk dat je ze niet jou privé gsm nummer geeft of je huisadres.

Al deze aspecten op een rij, maakt 1 type dating en het daarbij horende verleiden tot de manier hoe je discreet vreemd kunt gaan en deze manier is natuurlijk middels online dating. Via een site als Victoria Milan kun je vrij eenvoudig in contact komen met allerlei single dames. Maar ook met veel vrouwen die er soms zelfs openlijk voor uitkomen dat ze de prestaties van hun man onder de maat vinden en daarom via Victoria Milan opzoek gaan naar mannen die wel van wat spanning houden. Kortom ben jij een man of vrouw, wil je lekker ruim kunnen denken en genieten van het leven. Dan is het onderzoeken of je middels andere mannen en vrouwen meer aan je trekken zult komen absoluut geen slecht advies. Je moet gewoon lekker doen wat jezelf wilt. Vreemdgaan hoe doe je dat…. Precies zoals wij het je daarnet hebben uitgelegd!

Hoe leg ik contact om vreemd te gaan?

Het lijkt ons het beste dat je niet in je eigen nabijheid dit zult uitproberen. Het beste is daarom om overdag via je smartphone in de incognito modus van je browser lid te worden van een dating portaal bedoeld voor discreet vreemdgaan. Een goed voorbeeld hiervan is Victoria Milan.

Hoe flirt ik met vrouwen online?

Je kunt middels het contact en dating portaal vrij eenvoudig contact leggen door berichten en flirts uit te wisselen. Zo kun je laten weten dat je interesse hebt in deze vrouwen. Indien dit wederzijds is zullen ze jou een reactie of flirts terug sturen.

Hoe bereik je aantrekkelijke openminded vrouwen?

Gek genoeg kun je ze het beste via je smartphone of laptop ontmoeten. Waar bereik je deze vrouwen dan precies? Via online ontmoeting portalen. Dit zijn een soort kleinere datingportalen. Echter staan ze niet zo heel goed te boek, omdat ze menig huwelijk eigenlijk al wel op de proef hebben gesteld. Echter is hun visie dat de man/vrouw het uiterste uit het hun leven moet halen. Waarom zou je jaar in jaar uit, met de zelfde man of vrouw de slaapkamer delen terwijl je alle standjes al vele keren hebt uitgeprobeerd. Tevens is uit onderzoek gebleken dat een keertje vreemdgaan heel goed kan zijn voor een relatie of huwelijk om er wederom nieuwe spanning in te brengen. Al is het absoluut niet de bedoeling dat je het ooit aan je partner zult vertellen. Via een portaal als Victoria Milan kan je in contact komen met veel mannen en vrouwen vanaf 30 jaar en ouder. Iedereen heeft zo zijn eigen reden om mee te doen aan dit genot online.

Hoe verleid ik dames voor vreemdgaan?

Natuurlijk ga je niet openlijk aangeven dat je vreemd wilt gaan. Natuurlijk ga je niet melden dat je ze het om hun lichaam doet. Je toont heel vriendelijk veel interesse. Met de wetenschap dat deze vrouwen niet over koetjes en kalfjes willen praten, gaat het als je even geduld hebt al snel over passie en lust. Speel hier slim op in en je kan deze trick keer op keer herhalen bij elke vrouw. Zodra je het gevoel hebt dat een spannende afspraak er in zit. Ga je het bespreekbaar maken. Maak een spannend plan, en bereid je vervolgens goed voor. Zodra je merkt dat het de goede kant op gaat tijdens je afspraak is het belangrijk om je verstand gedurende een korte tijd nabij nul te zetten. Nu ga je gewoon genieten. Nu weet je dus eindelijk wat te doen als je vreemd gaat! Genieten.

Inschrijving op een datingsite voor getrouwde mensen

Nu is het tijd om jezelf in te schrijven op een dating website waar je juist goed terecht kunt voor discreet vreemdgaan. Wij adviseren dan om niet via 1 van de 5 grootste welbekende dating websites te gaan, maar een site die eigenlijk een beetje in het grijze gebied staat. Via deze sites worden namelijk vele mannen en vrouwen lid die net als jou allemaal stiekem en zeer discreet vreemd willen gaan. Een goed voorbeeld van een dergelijke site is Victoria Milan. Via Victoria Milan kun je in contact komen met vrouwen van 30 jaar en ouder. Deze vrouwen zijn veel al opzoek naar meer spanning in hun leven. Mede omdat zij hebben ondervonden dat ouder worden vaak erg saai kan zijn.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Delen op Social MediaTags

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort