HOME

Cursussen & eBooks

 

Webinaraanbod Videocursus Wat je over Swift moet weten

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Apps Bouwen met Swift deel 1 en 2

Ben jij gefascineerd door de mogelijkheden die je hebt met apps op mobiele devices? Heb je altijd al eens zelf een app willen maken die de hele wereld gebruikt? Doe dan een videocursus aan de iOS academie. Met deze onlinevideocursus ontdek je snel hoe je jouw programmeervaardigheden naar een hoger niveau tilt.

Deze cursus is een vervolg op het eerste deel waarin je alles over Swift geleerd hebt. In dit tweede deel begin je toch nog even met het herhalen van al deze stof. Daarna ga je verder met het leren van wat views zijn. Je kijkt naar de belangrijkste eigenschappen en methodes en je gebruikt de frameworks Core Graphics en Core Animation om views te bouwen. Daarbij leer je ook hoe je deze interactief kan maken.

Verderop leer je hoe auto lay-out werkt en hoe je apps kan ontwerpen die er zowel op de iPhone als de iPad goed uitzien. Daarnaast leer je alles over size classes en scrollviews. Al deze kennis krijg je gepresenteerd in de vorm van heldere en professionele video's. De cursus is namelijk opgebouwd uit 17 modules met ieder hun eigen video. De totale lengte van de cursus is meer dan 20 uur. Daarnaast krijg je ook nog eens een PDF met slides van de presentatie en krijg je speciale huiswerkopdrachten. Toch, ondanks de duur en professionaliteit van de lesstof, kun je vergeleken met andere cursussen aan deze deelnemen voor een prikkie.

Dus ben je op zoek naar gedegen lesstof die je tegen een schappelijke prijs tot je kan nemen? Wil je daarnaast lekker in Nederlands leren in plaats van alles in het Engels door te nemen? Wacht dan niet langer een profiteer van deze gunstige aanbieding en maak je droomapp werkelijkheid.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort