HOME

Cursussen & eBooks

 

What Pet Bird Is Right For You

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Vogel Geheimen

Je zou ontzettend graag een tamme vogel bij je thuis willen. Wellicht een Pyrrhura of een andere soort parkiet? De vraag is alleen, hoe kies je de juiste? Hoe weet je of je toekomstige gevleugelde vriend de juiste vriend is? Daar heb je een flinke dosis achtergrondinformatie voor nodig. En die ontdek je in “Pet Bird Secret Revealed”. Dit 70 pagina’s tellende boek neemt je mee door het gehele proces voor het kiezen van de juiste vogel.

Zo leer je onderscheid te maken tussen een echt tamme vogel en eentje die dat nooit zal worden. Want die kleine lieve vogeltjes die jij in de dierenwinkel ziet zijn uit het nest van hun moeder weg genomen. Dit maakt een grote indruk op de vogeltjes. En in sommige gevallen zorgt dit voor gedrag wat het moeilijk maakt om een goede band op te bouwen.

Wist je dat?

Handig om te weten voordat je in gesprek gaat met een vogelhandelaar. Daarnaast leer je alles over hoe je eventueel ongewenst gedrag corrigeert voordat het uit de hand loopt. Verder leer je om de waarde van een vogel in te schatten en hoe je de juiste vriend voor je pas gekochte vogel kiest. Als ze samenleven zijn ze namelijk veel gelukkiger.

En daar houdt het niet mee op. Je ontdekt namelijk ook hoe je de levensverwachting van je vogel supersnel verhoogt en hoe je de relatie met je geveerde vriend een boost geeft.

Al deze informatie lees je in het e-book “What Pet Bird is Right for You”. Daarnaast krijg je als bonus een DVD met extra tips en een e-book met informatie over hoe je bijtgedrag voorkomt.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort