HOME

Cursussen & eBooks

 

Winstgevend beleggen met de Iron Condor Methode

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Winstgevend Beleggen

Op zoek naar goede informatie om te gaan beleggen? Wil je daarnaast een eenvoudig toe te passen en bewezen methode, zodat je meteen de juiste keuzes maakt? Lees dan het e-book 'Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode'. Deze methode is ontwikkeld door marketingtrainer en financieel coach Joost van der Laan. Met zijn jarenlange ervaring en vele cursussen die hij deed zowel op Hollandse als Amerikaanse bodem, is het hem nu gelukt om deze informatie voor jou beschikbaar te maken.

Met de Iron Condor Methode maak je gebruik van opties voor het beleggen. De belangrijkste redenen om op deze manier te handelen zijn bijvoorbeeld dat cash niets oplevert door belasting en inflatie. Daarnaast zit de aandelenmarkt al jaren op slot en zakt de waarde van goud en zilver al tijden. Verder is de beleggingsmarkt zeer onvoorspelbaar met turbo's en sprinters die veel risico nemen. Het voordeel van opties daarbij is, dat je met opties geld kan verdienen wanneer de markt stijgt, daalt of zijwaarts beweegt.

Door het lezen van het boek de Iron Condor Methode krijg je een compleet systeem waar je meteen mee aan de slag kan. Er wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet doen en waarom. Daarnaast leer je over vijf goede indexen om in te belleggen en hoe je deze optimaal kan combineren. Verder ontdek je ook welke brokers je kan vertrouwen van zowel Hollandse als Amerikaanse komaf om jezelf van de juiste informatie te voorzien. Daarbij krijg je ook nog eens inzicht in de vijf bewezen manieren om je risico te beperken en krijg je tips om zo weinig mogelijk commissie te betalen.

Al met al haal je samen met de bonussen zoals 'Voorkomen van 10 gevaarlijke verleidingen' een compleet starterspakket in huis. Dus ongeacht je instapniveau, na het lezen van dit e-boek van Joost van der Laan kun jij met veel zelfvertrouwen de beurs op.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort